Σάββατο 14 Απριλίου 2012

Ο Χρήστος Δάντης στο FAKTOR βάζει...δυναμίτη στις νύχτες μας!

O Χρήστος Δάντης πιο ώριμος από ποτέ, σε ένα downtown industrial χώρο, το FAKTOR, παρουσιάζει το… “Funk the nights”.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης έχοντας ξεπεράσει τα standar με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, μακριά από ταμπέλες και κανόνες, ανατρέπει με το δικό του μοναδικό τρόπο τα μουσικά δεδομένα και προκαλεί…

Με ένα πρόγραμμα που ακροβατεί ανάμεσα στον ηλεκτρικό και ακουστικό ήχο που ξεσηκώνει από τα πρώτα λεπτά.

Με ένα ανατρεπτικό live που η Αθήνα το είχε ανάγκη!

Ethnic μουσική+ Rock μουσική + Balcan μουσική = Ethnic Rock Balkan μουσική! Ο Χρήστος μπλέκει με μουσικές επιρροές, ακούσματα που έχει ξεχωρίσει, ήχους, ρυθμούς και εξελίσσεται σε… μουσικο-πλάστη εφευρίσκοντας μουσικές που συγκλονίζουν.

Ο Χρήστος Δάντης καθηλώνει το κοινό με ένα one man show, ενώ ταυτόχρονα ανακατεύεται και με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες “γεννώντας” εκρηκτικές στιγμές που δεν πρέπει να χάσετε.

Μαζί του οι FUNK OFF, μια μπάντα με την οποία πια «μιλούν» την ίδια γλώσσα και με βασικό άξονα την κίνηση, τα νιάτα και το ρυθμό ερμηνεύει τα κομμάτια με συναισθηματικές αυξομειώσεις.

Η Αλεξάνδρα Κόνιακ με τη φωνή που μαγεύει, παλιά γνώριμη και σταθερή πλέον συνεργάτης του Χρήστου.

Μαζί τους ως guest ο Άκης Δείξιμος, δίνει το δικό του μουσικό στίγμα στη βραδιά.

Αναπάντεχη έκπληξη του προγράμματος, που έχει αποκτήσει το δικό της fanatic κοινό, είναι όταν μετά τις 4 το πρωϊ, οι τόνοι πέφτουν, και ο Χρήστος Δάντης απογυμνώνεται από τους ηλεκτρικούς ήχους, παίρνει την κιθάρα του, και «χαϊδεύει» τρυφερά τραγούδια που δεν περιμένετε να ακούσετε!

Στο late hours μουσικό ταξίδι συνεπιβάτης ο Άκης Δείξιμος.

Για όλα αυτά που συμβαίνουν στο “Funk the nights” «ευθύνεται» ο εμπνευστής και καλλιτεχνικός δημιουργός του προγράμματος, Ηλίας Μπενέτος.

Τον ήχο επιμελήθηκε ο Παύλος Πανταζόπουλος και το φωτισμό ο Κανέλλος Φωτογιαννόπουλος.

Σε λίγες μέρες κυκλοφορεί από τη SONY MUSIC , ένα best collection album που θα περιέχει και 2 καινούρια singles, το «Μοναξιά μου για πες» σε μουσική του ίδιου και στίχους της Νίκης Παπαθεοχάρη που ήδη ακούγεται δυνατά στο ραδιόφωνο και μια ακουστική μπαλάντα του Γιώργου Μουκίδη με τίτλο «Τόσα χρόνια» που φωτογραφίζει τη διαδρομή του Χρήστου στα μουσικά πράγματα.

ΥΓ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΑΝΤΗΣ « Σας περιμένουμε το Μεγάλο Σάββατο στο FAKTOR για μια ακόμα ξέφρενη Νύχτα χωρίς μουσικά όρια! Κι όπως λένε και οι FUNK OFF, “May the Funk be with you!!”...

FAKTOR , Δεκελέων 26, Γκάζι
Κρατήσεις : 210 3423037, 6945702299
Ημέρες λειτουργίας: Παρασκευή, Σάββατο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...