Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Σάκης Ρουβάς: «Μάθημα ζωής η επίσκεψή μου στο Νοσοκομείο ΕΛΠΙΔΑ»

O Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ διοργάνωσε την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011 για ακόμα μια χρονιά τη xριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά που νοσηλεύονται στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «ΜΑΡΙΑΝΝΑ Β. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ-ΕΛΠΙΔΑ», με τη συμμετοχή του Αγγελιοφόρου της ΕΛΠΙΔΑΣ, Σάκη Ρουβά.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου, κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, και ο Aγγελιοφόρος της ΕΛΠΙΔΑΣ Σάκης Ρουβάς, στόλισαν μαζί με τα παιδιά το “Δένδρο των Ευχών”, πλημμυρίζοντας τα πρόσωπά τους με χαμόγελα και αισιοδοξία.

Ο Αγγελιοφόρος του Συλλόγου Σάκης Ρουβάς απέκτησε το δικό του αστέρι στον ουρανό των παιδιών. Η κυρία Βαρδινογιάννη με αυτό τον τρόπο θέλησε να τιμήσει την συμβολή του για την επίτευξη των σκοπών του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ.

Η κυρία Μαριάννα Β.Βαρδινογιάννη καλωσόρισε το Σάκη Ρουβά λέγοντας:

«Ο αγαπημένος σε όλους μας Αγγελιοφόρος της ΕΛΠΙΔΑΣ Σάκης Ρουβάς, βρίσκεται κοντά μας για να υποδεχθούμε μαζί τις Άγιες μέρες των Χριστουγέννων, εκφράζοντας για άλλη μια φορά την ευαισθησία και την αγάπη του για τα παιδιά της ΕΛΠΙΔΑΣ. Όταν πριν από δυόμιση περίπου χρόνια, τον Μάρτιο του 2009, ο Σάκης αποφάσισε να αναλάβει στο πλευρό μας έναν πιο επίσημο και υπεύθυνο ρόλο, αυτόν του Αγγελιοφόρου της ΕΛΠΙΔΑΣ, μετέφερε σ’ ολόκληρο τον κόσμο το μήνυμα της στράτευσης και της προσφοράς στο άρρωστο παιδί. Η τιμή που μας έκανε ήταν μεγάλη και η χαρά και η δύναμη που έχει προσφέρει σε όλους μας τεράστια. Από τότε μέχρι σήμερα, ο Σάκης, όπως είχε υποσχεθεί, μέσα από την κοινωνική του δράση έκανε πολλά για μας. Τι να πρωτοαναφέρω...»

Ο Σάκης Ρουβάς ευχαρίστησε την κυρία Βαρδινογιάννη για τα καλά της λόγια και τοποθετώντας το αστέρι με το όνομα του στον Ουρανό των παιδιών είπε: «Αυτό το αστέρι είναι πολύ τιμητικό για μένα γιατί αποτελεί ακόμα μια κίνηση από τη κυρία Βαρδινογιάννη για να μου δείξει οτι πραγματικά έχω συμβάλλει μ’ αυτό το μικρό τρόπο κι εγώ σε αυτό το μεγάλο της έργο. Ήρθα σήμερα εδώ για να πάρω ένα ακόμα μάθημα ζωής, καθώς η συμμετοχή μου στο έργο του Συλλόγου είναι για μένα ένα μεγάλο σχολείο. Μαθαίνω από τα παιδιά και τους γονείς τους πως να αντιμετωπίζεις τις δυσκολίες της ζωής και από την κυρία Βαρδινογιάννη τι σημαίνει συνέπεια και αφοσίωση σε ένα στόχο. Αισθάνομαι πολύ όμορφα κάθε φορά που βρίσκομαι ανάμεσα στα παιδιά, γιατί νιώθω οτι η παρουσία μου τα κάνει, έστω και για λίγο να ξεχνούν πού βρίσκονται. Και υπόσχομαι οτι θα συνεχίσω να είμαι κοντά τους όσο γίνεται πιο συχνά»
Στη συνέχεια η κυρία Μαριάννα Β.Βαρδινογιάννη και ο Σάκης Ρουβάς επισκέφθηκαν όλους τους θαλάμους κι έμειναν εκεί πολλή ώρα μιλώντας με τους μικρούς ασθενείς και τους γονείς τους, ενώ τους πρόσφεραν και προσωπικά δώρα.

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...