Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

Ο Γολγοθάς (και η... ανάσταση) της Τζέσης Παπουτσή

Τα τραγικά παιχνίδια της μοίρας… Εζησε ό,τι ακριβώς βίωνε στη θεατρική σκηνή την περασμένη σεζόν. Υποδυόταν μια νοσοκόμα, στο πρόσωπο της οποίας έβρισκε αντίδοτο στη θλίψη του ένα παιδί με καρκίνο.

Την ίδια εποχή -και αυτό το γνώριζαν ελάχιστοι- η Τζέση Παπουτσή έδινε κουράγιο στον εαυτό της και στους οικείους της για το πλέον αναπάντεχο. Εντόπισε έναν όγκο στο κεφάλι της και χρειάστηκε άμεση εισαγωγή στο νοσοκομείο. Εχοντας στο πλευρό της τον γιο της και τον σύζυγό της ταξίδεψε στη Σκωτία και νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο που ειδικεύεται σε ανάλογες επεμβάσεις.

Ανέβηκε τον Γολγοθά της, χωρίς όμως ούτε λεπτό να το βάλει κάτω. Η τόσο αγαπητή στον κόσμο πρωταγωνίστρια χρειάστηκε να υποβληθεί σε πολύ λεπτή χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι. Φύσει και θέσει αισιόδοξος άνθρωπος, αντιμετώπισε με σθένος το πρόβλημά της. Ηταν μάλιστα αυτή που έδινε δύναμη στους δικούς της ανθρώπους, όπως και στην Αννα Φόνσου, με την οποία συναντιόταν καθημερινά επί σκηνής για τις ανάγκες του συγκλονιστικού έργου του Ερίκ Εμανουέλ Σμιτ «Οσκαρ» που ανέβασαν την περσινή σεζόν με επιτυχία.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...