Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Αντζελα και Μιμή Ντενίση στον Λάκη Λαζόπουλο!

Της έχει «σούρει» τα εξ αμάξης. Της έχει πει για τον Τρούπη, για τον Κακέτση, για την κόρη της, για το λίφτινγκ. Και τι δεν της έχει πει της Άντζελας ο Λαζόπουλος.

Θα μπορούσε βέβαια να την έχει ΚΑΙ καλεσμένη. Όμως, επέλεξε να κάνει κάτι άλλο. Μετά τον ντόρο που δημιουργήθηκε γύρω από το θέμα της, για το εάν έχει κάνει λίφτινγκ ή όχι, για τα όσα κάνει, εντός και – κυρίως – εκτός σκηνής , ο Λάκης Λαζόπουλος έκανε κάτι άλλο. Έφερε τον Τάκη Ζαχαράτο που «έκανε» την Άντζελα. Το τι έγινε στο Τσαντίρι, δεν περιγράφεται.

Η «Άντζελα» εμφανίστηκε με στρας, φτερά, κατακόκκινο κραγιόν και την κλασική χροιά στην φωνή της με το… τονισμένο σίγμα και στο Αλ Τσαντίρι έγινε πανικός. Μήλον της… έριδος, όπως είπε ήταν το λίφτινγκ. «Δες την αμυγδαλή μου. Βλέπεις κανένα ράμμα; Βλέπεις καμία dmc κλωστή; Η Άντζελα αγάπη μου δεν έχει ράμματα, έχει μόνο… οράματα».

«Δοξάστε με την ντίβα την μοναδική, δεν βλέπεις Λαζόπουλε, τι κάνω για το κοινό μου; Τα μοναδικά ράμματα που έχω είναι για την γούνα του Τρούπη. Ο οποίος, την ώρα που αποθεωνόμουν από τα πλή-ν-θη, εκείνος ήταν με άλλη! «Λάμπω από φρεσκάδα. Κάνω εμετό την φρεσκάδα… Και σε λίγο βγαίνω και σε υγρό κρεμοσάπουνο», κατέληξε η Άντζελα, την στιγμή που το κοινό είχε σχεδόν λιποθυμήσει από τα γέλια. Στο τέλος απάντησε πώς έκανε λίφτινγκ. «Είχα πάει ένα ταξίδι. Σε έναν… παράλληλο. Όπως ταξίδευα λοιπόν, νιώθω ένα τράβηγμα πίσω στα αυτιά. Με τράβηξε κοινώς ένας… παράλληλος. Είναι αυτό που λέμε ότι ο κιμάς κόπτεται παρουσία του πελατού!»

Λίγο αργότερα, έκανε την εμφάνισή της η… «Μιμή Ντενίση», με κόκκινη βελούδινη τουαλέτα, λευκά γάντια και εντυπωσιακά κοσμήματα. Πάει, τελείωσε, αυτή η κόντρα δεν θα τελειώσει ποτέ.

«Δεν έχω πει τίποτα και πουθενά για την προσωπική μου ζωή. Όχι πείτε μου, ξέρετε τίποτε άλλο; Θέλετε να σας πώ τι έγινε με τον πρώην μου; Έκανα το λάθος, μπήκα, να βγω. Ο Σωτηράκης δεν πούλησε εισιτήρια, είχες δίκιο Λάκη».

Κι επειδή πολύς λόγος γίνεται για τον ρόλο της ως Μαρία Κάλλας, στο ξεκαρδιστικό σκετσάκι που ακολούθησε ο Τάκης Ζαχαράτος υποδύθηκε την Μιμή που δήθεν παίζει την Μαρία Κάλλας και ο Λάκης υποδύθηκε τον Αριστοτέλη Ωνάση… STAR.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...