Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Μενεγάκη: «Με παρακολουθούν. Δεν τολμώ να κυκλοφορήσω»!

"Ρέντα" είχε σήμερα το πρωί η Ελένη Μενεγάκη, η οποία σχολίασε τα δύο θέματα- sos των τηλεοπτικών: 

Το εξώφυλλο γνωστού εβδομαδιαίου περιοδικού, που την δείχνει σε κοινή έξοδο με τον Γιάννη Λάτσιο, και την αποχώρηση της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου από το πρωινό του Ant1! Μάλιστα, για να... πληρώσει τα περιοδικά με το ίδιο νόμισμα, δεν δίστασε να αποκαλύψει ποιόν δημοσιογράφο είδε με ποια γνωστή ξανθιά παρουσιάστρια και πού!

Την ώρα που έπιασε στα χέρια της τα περιοδικά είπε: «Α, ναι, εγώ και ο Γιάννης (Λάτσιος) έχουμε την τιμητική μας σήμερα και στα δύο περιοδικά (εννοώντας το «ΟΚ!» και το «Hello» που ήταν εξώφυλλο)».

Αντί να μείνει εκεί η Ελενίτσα, όπως κάνει συνήθως, άφησε τα περιοδικά και άρχισε να εξιστορεί πως τραβήχτηκαν οι φωτογραφίες. «Ήμουνα στο σχολείο του Άγγελου, γιατί είχε ποδοσφαιρικό αγώνα το Σάββατο και την ώρα που βγαίνουμε έξω... τσουπ, να ο φωτογράφος. Ούτε εγώ, ούτε ο Γιάννης τον είδαμε, αλλά τον είδε ο Άγγελος και άρχισε να φωνάζει. Φεύγουμε και πάμε να πάρουμε την τούρτα (είχε γενέθλια ο μικρός) και σε ποιον πέφτω πάνω ρε παιδιά;», αναρωτήθηκε όλο νεύρα η Ελένη. «Στον Γεωργιάδη (συντάκτη του «ΟΚ!»)! Ε, δεν είναι δυνατόν», είπε.

«Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι μου έχουν βάλει τσιπάκι. Θα πάω το αυτοκίνητο να μου το ψάξουν. Δεν γίνεται αυτή η κατάσταση. Δεν τολμάω να βγω δέκα λεπτά από σπίτι», είπε όλο αγανάκτηση η Ελένη, που αποφάσισε να πάρει την εκδίκηση της και «κάρφωσε» τον δημοσιογράφο Νίκο Γεωργιάδη. «Θα τα πω και εγώ όλα τώρα όμως. Ξέρετε με ποιον ήταν ο Γεωργιάδης στο αμάξι; Με την Καινούργιου», ξεφούρνισε, ενώ η Χρύσλα που ήταν στο πάνελ κατάπιε την γλώσσα της εκείνη την ώρα!

«Ορίστε σας τα λέω μόνη μου που ήμουν και τι έκανα», κατέληξε με την ελπίδα να την αφήσουν ήσυχοι οι φωτογράφοι.

Και μετά από το ξέσπασμα αυτό, ασχολήθηκε με το άλλο φλέγον ζήτημα των ημερών: την αποχώρηση της Αργυρώς από το «10 με 1 μαζί». Ζήτησε από την Χρύσλα να της πει αν είναι καλά η Αργυρώ και αν αποχώρησε για προσωπικούς λόγους από την τηλεόραση, ενώ τόνισε «δεν με νοιάζει για τα επαγγελματικά της και τι έγινε στην εκπομπή. Δεν ρωτάω από κουτσομπολιά, με νοιάζει μόνο να είναι καλά».

Αφού πήρε τις απαντήσεις από την Χρύσλα, η οποία έριξε το φταίξιμο στους Καραμεροχαριτάτους και εκθείασε την παρουσιάστρια για την παλαιότερη συμπεριφορά της απέναντι στην τηλεμαγειρίσσα, πήρε τον λόγο η Ελένη και είπε: «Θα ήθελα να δω την Αργυρώ, αλλά δεν πήγα στο μαγαζί της, γιατί δεν θέλω να δω την επόμενη μέρα στα περιοδικά ότι πήγα για να την πλησιάσω».
Πηγή: star

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...