Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

"Άλλο Βανδή και άλλο Δέσποινα"...

Λίγοι γνωρίζουν πώς είμαι στην πραγματική μου ζωή», εξομολογείται η Δέσποινα Βανδή και μιλά για την καθημερινότητά της, το τραγούδι και την οικονομική κρίση, ενώ τονίζει πως «η ευτυχία βρίσκεται στα μικρά πράγματα».

Μιλώντας στο περιοδικό «L’ Officiel», η γνωστή τραγουδίστρια επισημαίνει πως η εικόνα της σούπερ σταρ είναι διαφορετική από εκείνη της μητέρας. «όταν ασχολείσαι μόνο με τη δουλειά σου και όλοι και όλα συνδέονται μ’ αυτήν επειδή πρέπει να είσαι πρώτη, βρίσκεσαι σε ένα μονόδρομο και πιθανόν να οδηγηθείς στο λάθος. Γίνεσαι αιχμάλωτη της εικόνας σου. Εγώ τα έχω διαχωρίσει αυτά: άλλο είναι εκείνο που με συνοδεύει ως Βανδή κι άλλο αυτό που με χαρακτηρίζει ως Δέσποινα», επισημαίνει.

«Η ευτυχία βρίσκεται στα μικρά πράγματα: να βρεθείς ένα βράδυ με φίλους, να πας μια βόλτα μετά τη βροχή για να μπει η μυρωδιά της φύσης μέσα σου... Δεν είναι το τέλειο αυτοκίνητο ή το σούπερ σπίτι», συνεχίζει η Δέσποινα και παραδέχεται ότι το μόνο που φοβάται είναι ο θάνατος επειδή έχει παιδιά.

Παράλληλα, η τραγουδίστρια παραδέχεται πως δεν θα είχε πρόβλημα να εμφανίζεται στο ίδιο μαγαζί μαζί με άλλα «μεγάλα» ονόματα, επισημαίνοντας πως για να γίνει κάτι τέτοιο πρέπει κάποιοι να ρίξουν το εγώ τους ώστε να μην υπάρχουν καβγάδες για μικροπράγματα όπως το όνομα που θα γραφτεί πρώτο στην μαρκίζα.

«Όταν κάνεις οικογένεια και παιδιά, βιώνεις τη μεγαλύτερη επιβεβαίωση, καθώς ο άλλος επιλέγει να περάσει τη ζωή του μαζί σου», λέει σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Δέσποινα και αποκαλύπτει πως τα πρώτα χρόνια της σχέσης της με τον Ντέμη Νικολαϊδη ζήλευε λόγω ανασφάλειας και, μάλιστα, αναρωτιόταν γιατί δεν την ήθελε μαζί του όταν εκείνος έβγαινε με τους φίλους του!

Τέλος, μιλά και για την σχέση της με το τραγούδι, χαρακτηρίζοντάς το λύτρωση: «λύνεσαι κι εκφράζεσαι χωρίς λόγια, αφήνεις το συναίσθημα να βγει», λέει χαρακτηριστικά, ενώ χαρακτηρίζει τον Φοίβο «Α και Ω» για εκείνη.
http://press13.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...