Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Οι Χριστουγεννιάτικες διακοπές των επωνύμων


H οικονομική κρίση «χτύπησε» και τις διακοπές των επωνύμων. Στο παρελθόν ανήκουν πια, τα χιονοδρομικά κέντρα και τα σαλέ σε Ελλάδα και εξωτερικό. Ανάμνηση οι εξωτικοί προορισμοί! Οι διάσημοι της χώρας μας θα μείνουν σπίτι.

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη με την μικρή Αναστασία, θα κάνουν Χριστούγεννα στο σπίτι τους στο Νέο Βουτζά. Στην Εκάλη η Άννα Βίσση, ενώ το ζεύγος Βανδή –Νικολαΐδη και λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, θα γιορτάσουν οικογενειακά στο στολισμένο σπίτι τους στα Μελίσσια.

Σκέψεις να περάσει μερικές ημέρες με τους φίλους του στο Μέτσοβο κάνει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, σύμφωνα με το TV weekend, ενώ την Πρωτοχρονιά η Νάντια Μπουλέ θα πάει στη Ναύπακτo να δει τους δικούς της. Ο Αντώνης Κανάκης θα ανοίξει το εξοχικό του στον Άγιο Αθανάσιο για τους φίλους του.

Η Καίτη Γαρμπή με το γιο της και τον Διονύση Σχοινά θα περάσουν τις γιορτινές ημέρες στην Κύπρο, στην αδελφή της τραγουδίστριας. Στην Αθήνα δουλεύοντας θα κάνει Χριστούγεννα η Νατάσα Θεοδωρίδου, στην Θεσσαλονίκη στην πίστα η Έλλη Κοκκίνου.

Ο φρεσκοχωρισμένος Αντώνης Σρόιτερ θα μείνει στην Αθήνα, ενώ η Δήμητρα Αιγινίτη προετοιμάζει απόδραση σε κοντινό προορισμό με τις φίλες της. Καπουτζίδης-Νομικού θα κάνουν γιορτές στην… τηλεόραση και στο live του «just the two of us», η Ρούλα Κορομηλά το ίδιο αλλά σε άλλο πλατό και η Ευγενία Μανωλίδου θα περάσει οικογενειακές στιγμές στο σπίτι της στο Μαρούσι.

Κόντρα στην κρίση, η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσα έχουν ήδη αναχωρήσει για εξωτικό προορισμό ενώ η κοσμική Μαριλένα Παναγιωτοπούλου με τον σύζυγό της θα βρεθούν στο Μαϊάμι και στις Μπαχάμες.
Στην Αθήνα δουλεύοντας θα γιορτάσουν ο Αντώνης Ρέμος, η Ζέτα Μακρυπούλια, η Βίκυ Καγιά και ο Νίκος Κριθαριώτης. Όχι όμως όλοι μαζί στο ίδιο σπίτι!

O Σπύρος Χαριτάτος θα πάει στην Κωνσταντινούπολη και ο Γιώργος Καραμέρος με την οικογένεια του στην Ορεινή Αρκαδία. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τον σύντροφό της Θέμη Σοφό θα μείνουν στην Αθήνα, ενώ η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας θα κάνουν Χριστούγεννα στο Κιλκίς.

Η Ελένη Μενεγάκη έχει συμφωνήσει με τον Γιάννη Λάτσιο να περάσουν από μια εβδομάδα μαζί με τα παιδιά τους, οπότε δεν αποκλείεται η ξανθιά παρουσιάστρια και ο Ματέο Παντζόπουλος να γιορτάσουν αυτά τα Χριστούγεννα κάπου… μακριά.  STAR.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...