Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Την Τρίτη στην Αθήνα Ονούρ και Σεχραζάτ VIDEO

Στην ελληνική πρωτεύουσα θα βρίσκονται αύριο ο Χαλίτ Εργκέντζ και η Μπεργκουζάρ Κορέλ, το ζευγάρι από τις «Χίλιες και Μία Νύχτες» που έχει κλέψει εντυπώσεις και... τηλεθεάσεις τους τελευταίους μήνες!

Οι τηλεοπτικοί Ονούρ και Σεχραζάτ έρχονται στην Αθήνα μετά από πρόσκληση της τουρκικής πρεσβείας και του ΑΝΤ1, ενώ το πλήρες πρόγραμμά τους δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό.

«Αγαπώ πάρα πολύ την Ελλάδα και θέλω πολύ να έρθω», είχε δηλώσει αποκλειστικά στην κάμερα του «Super Star» ο Χαλίτ, προσθέτοντας πως το καλοκαίρι σκόπευαν με την Μπεργκουζάρ να πάνε στην Χίο αλλά τελικά δεν πήγαν γιατί φοβήθηκαν την μεγάλη αναγνωρισιμότητά τους στην Ελλάδα. Μάλιστα, ο Τούρκος ηθοποιός είχε εκφράσει την επιθυμία η πρώτη επίσκεψή τους στην χώρα μας να έχει επίσημο χαρακτήρα και έπειτα να έρχονται πιο τακτικά.

Το επίσημο έγινε τελικά... Οι τηλεοπτικοί Ονούρ και Σεχραζάτ θα προσγειωθούν στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης και ακολούθως θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου στο Ζάππειο.

Το βράδυ της ίδιας μέρας θα παραβρεθούν σε γκαλά της τουρκικής πρεσβείας για την επέτειο των 87 χρόνων από την ίδρυση της τουρκικής δημοκρατίας, ενώ θα αναχωρήσουν για την πατρίδα τους το απόγευμα της Τετάρτης, αφού πρώτα περιηγηθούν σε αξιοθέατα της Αθήνας.

Πληροφορίες αναφέρουν πως το δημοφιλές ζευγάρι έχει ζητήσει να δοκιμάσει τις λιχουδιές της ελληνικής κουζίνας, αλλά και να διασκεδάσει αλά ελληνικά σε νυχτερινό κέντρο.

Εξάλλου, τις ίδιες επιθυμίες είχε και ο Μπουράκ Χακί, ο πρωταγωνιστής του έτερου τουρκικού σίριαλ, «Κισμέτ», που βρέθηκε προ ημερών στη χώρα μας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...