Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

Σοκ: Ο Mel Gibson κακοποίησε και την κορούλα του!

Οι συνταρακτικές αποκαλύψεις από την κασέτα που παραδόθηκε στην αστυνομία από την πρώην σύντροφος  του Mel Gibson, την Grigoviera δεν σταματούν…
Mel GibsonΑπό ότι καταλαβαίνει κανείς ακούγοντας προσεχτικά την κασέτα, ο γνωστός ηθοποιός, χτύπησε και την κορούλα του ενώ βρισκόταν στην αγκαλιά της μητέρας της. Παράλληλα έβριζε με τον πιο χυδαίο τρόπο…

Μάλιστα η πρώην σύντροφος του Mel Gibson, ακούγεται να τον παρακαλάει να σταματήσει αλλά και να ζητήσει ψυχιατρική βοήθεια.

Να ο ανατριχιαστικός διάλογος  που δείχνει σε τι τέρας έχει μετατραπεί ο άλλοτε αγαπημένος και ταλαντούχος ηθοποιός…
Mel: «Η κόρη μου δεν χρειάζεται μία χρυσοθήρα, μία ρωσίδα πόρνη για μάνα. Όλοι ξέρουμε τι είσαι και θα πάρω το παιδί μου πίσω!»

Oksana: «Τι είπες; Δε θα έχεις ποτέ αυτό το παιδί!»

Mel: «Ξέρουν τι είσαι και δε θα σε αφήσουν να την κρατήσεις»

Oksana: «Συμπεριφέρεσαι σαν τρελός αυτή τη στιγμή. Χτύπαγες κι έμενα και το παιδί μας όταν το είχα στην αγκαλιά μου. Μel, χάνεις το μυαλό σου, χρειάζεσαι ψυχιατρική βοήθεια».

Mel: «Θες μία γ*μ*μ*νη κλοτσιά στον κ*λ* επειδή είσαι σκ*λα, πόρνη και χρυσοθήρας! Θέλω το παιδί μου πίσω, Κανένας δε θα σε πιστέψει.. άι γα**σου!»

Η είδηση αυτή έχει ήδη προκαλέσει σοκ στην παγκόσμια showbiz και επιβαρύνει ακόμα παραπάνω την φήμη αλλά και το κύρος του ηθοποιού ο οποίος βλέπει τις πόρτες να κλείνουν η μία μετά την άλλη..
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...