Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

H συγκλονιστική αποκάλυψη του Σχοινά: «H Καίτη έφτασε λίγο πριν τον θάνατο»

Ένα άγνωστο και συγκλονιστικό περιστατικό για την Καίτη Γαρμπή αποκάλυψε ο σύζυγός της, Διονύσης Σχοινάς, λέγοντας πως την Πρωτοχρονιά του 2000 έφτασε ένα βήμα πριν από τον θάνατο!

«Το 2000, η Καίτη ήταν έτοιμη να πεθάνει. Ήταν ένα βήμα πριν φύγει από τη ζωή. Ακριβώς στο millennium, έπειτα από τη γέννηση του παιδιού, είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο με πολύ άσχημη μορφή παγκρεατίτιδας. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου. Θυμάμαι ότι δούλευα, ήμουν στο καμαρίνι και δεν ήξερα τι να κάνω», εξομολογείται ο Διονύσης σε συνέντευξή του.

Όπως λέει ο σύζυγος της τραγουδίστριας, οι ώρες που πέρασαν ήταν εφιαλτικές: «ήταν γεμάτη υγρό! Σώθηκε γιατί εισήχθη στο νοσοκομείο χωρίς καθυστέρηση. Εγώ δεν ήμουν σπίτι. Το έκανε μόνη της χωρίς να μου πει τίποτα. Είναι πολύ δυνατός άνθρωπος η Καίτη. Εμένα αρχικώς μου ανέφεραν ότι αισθάνθηκε πόνους εξαιτίας της καισαρικής που προηγήθηκε. Δεν ήταν περισσότερο από 40 ημερών ο Δημήτρης. Γεννήθηκε Νοέμβριο και στις 31 Δεκεμβρίου η Καίτη πάλευε για τη ζωή της. Ήταν σοκαριστικό».

«Περάσαμε πάρα πολλές φάσεις, όπως όλα τα ζευγάρια μαλώσαμε, αλλά δεν είπαμε ποτέ τις λέξεις "διαζύγιο" ή "χωρίζουμε"», συνεχίζει ο Διονύσης και μιλά για τον γάμο του με την Καίτη.

Μάλιστα, όσο κι αν κάποιοι στοιχημάτιζαν πως δεν θα άντεχαν ως ζευγάρι, οι δύο τραγουδιστές τους διέψευσαν: «δεν τους κάναμε τη χάρη. Κλείσαμε 16 χρόνια παντρεμένοι και είναι σχεδόν αδύνατο να χωρίσουμε. Το λέω με πλήρη συνείδηση γιατί πια ο ένας έχει βρει τον άλλον», καταλήγει ο τραγουδιστής.

Πηγή: συνέντευξη στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...