Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Εντυπωσιακή Πρεμιέρα για την Άντζελα Δημητρίου και το Δημήτρη Γιώτη

Ούτε μία, ούτε δύο αλλά 4 μέρες συνεχόμενες συνέβη το αδιαχώρητο στο ΠΑΡΑΛΙΑlive που έκανε πρεμιέρα το Μεγάλο Σάββατο με ένα σχήμα που θα συζητηθεί.

Η επιστροφή της Άντζελας Δημητρίου στην παραλιακή είναι πλέον γεγονός, αφού η λαίδη μαζί με το δημοφιλή Δημήτρη Γιώτη πρωταγωνιστούν σε ένα σχήμα που έγινε δεκτό με ενθουσιασμό.

Το πρόγραμμα που είχαν ετοιμάσει είχε ένα και μόνο σκοπό: γλέντι μέχρι τελικής πτώσεως και μέχρι πρωίας!

Η Άντζελα Δημητρίου στην καλύτερη στιγμή της καριέρας της, πιο ανανεωμένη και κεφάτη από ποτέ, ενθουσίασε με το εκρηκτικό ταμπεραμέντο της αλλά και με ένα non-stop πρόγραμμα με κορυφαίες επιτυχίες της που έχουμε αγαπήσει με πάθος.

Ο Δημήτρης Γιώτης, με πολλές ραδιοφωνικές επιτυχίες στις αποσκευές του και τη μεγάλη εμπειρία του διασκεδαστή, έβαλε τη δική του σφραγίδα στη βραδιά και ξεσήκωσε το κοινό μέχρι το ξημέρωμα. 

Στην πρεμιέρα έδωσε το παρόν και ο καλός του φίλος Σταμάτης Γονίδης παρέα με τη συζυγό του, τον Τόνι Μαυρίδη και τη συνοδό του. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης απόλαυσε το πρόγραμμα και καταχειροκροτήθηκε από το κοινό όταν αγκαλιά με το φίλο του Δημήτρη Γιώτη τραγούδησε τη μεγάλη του επιτυχία «Δεν μπορεί να μη σου λείπω».

Από το πρόγραμμα ξεχώρησε και ο νεώτερος της παρέας Γιάννης Ιερεμίας, ένας σύγχρονος τραγουδοποιός που η νεολαία τον έχει αγαπήσει για τα τραγούδια και την ερμηνεία του.

Το ΠΑΡΑΛΙΑ live , το μόνο μαγαζί στην παραλιακή που είναι ανοικτό 5 μέρες την εβδομάδα θα γίνει το καινούριο καλοκαιρινό μας στέκι!

Υπενθυμίζουμε ότι μετά από απαίτηση των 2 καλλιτεχνών, οι τιμές είναι ιδιαίτερα προσιτές, καθώς το μπουκάλι είναι στα 95 ευρώ και το ποτό στα 5 ευρώ.

Καλλιτεχνική επιμέλεια του προγράμματος Κ. Μποσνάκης.

ΠΑΡΑΛΙΑ live Λ. Ποσειδώνος 64, Άλιμος
Τηλ. Κρατήσεων: 210 9817980
Ώρα έναρξης : 23.45
Ημέρες λειτουργίας : Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή, Δευτέρα, Τρίτη
Ποτό στο bar : 5 euro
Τιμή φιάλης : 95 euro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...