Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Ποιο είναι το πιο επιτυχημένο ελληνικό συγκρότημα όλων των εποχών;

Το Chart*Show – Your Countdown, η πιο δυνατή μουσική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης επιστρέφει για την τρίτη της σεζόν. Κάθε επεισόδιο αποτελεί μία ιδιαίτερη αντίστροφη μέτρηση, γεμάτη ρυθμό, νοσταλγία, ανατροπές και αγωνία! Ποιο τραγούδι και ποιος καλλιτέχνης βρίσκεται στην κορυφή του θεματικού Top-30;
Οικοδέσποινα  και παρουσιάστρια της εκπομπής είναι η Ναταλία Γερμανού, η οποία υποδέχεται διάσημους προσκεκλημένους, και σχολιάζει μαζί τους το countdown, με το γνωστό αστείρευτο και ανατρεπτικό της χιούμορ. Την αντίστροφη μέτρηση επιμελούνται οι δύο ειδικοί της εκπομπής, Πέτρος Δραγουμάνος και Κώστας Ζήκος, ενώ δημοφιλείς τραγουδιστές ερμηνεύουν στο πλατό της εκπομπής τραγούδια από το Top-30. 
Την Κυριακή, 30 Οκτωβρίου στις 21:00, θα δούμε τα πιο επιτυχημένα ελληνικά συγκροτήματα όλων των εποχών. 
Το Chart*Show – Your Countdown μας προσκαλεί σε μία απολαυστική παρεΐστικη διαδρομή με συγκροτήματα που αναδείξαμε, απολαύσαμε σε συναυλίες και αγαπήσαμε.  
Σε αυτό το Top-30 θα συναντήσουμε νέα αλλά και παλιότερα συγκροτήματα, από τους Πυξ Λαξ, τους Olympians και τις Τρύπες, μέχρι τους Goin’ Through, τους Onirama και τους Stavento. Πόσα συγκροτήματα μας χαρίζουν ακόμη επιτυχίες και πόσα αποτελούν παρελθόν; Ποιο συγκρότημα βρίσκεται στην κορυφή;  
Αυτή την  Κυριακή, η Ναταλία Γερμανού υποδέχεται τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, τον Σπύρο Λάμπρου, τον Νίκο Μαστοράκη και τον Μίλτο Καρατζά, για να κάνουν μαζί την αντίστροφη μέτρηση και να σχολιάσουν το Top 30.  
Μουσικοί  προσκεκλημένοι είναι τα συγκροτήματα Goin’ Through, Idols, 2002 GR, ATMA και Αθηναϊκή Κομπανία. 
Την Κυριακή, 30 Οκτωβρίου απολαύστε με την παρέα σας το Chart*Show – Your Countdown και ζήστε όλοι μαζί την αντίστροφη μέτρηση του Top 30 για το πιο επιτυχημένο ελληνικό συγκρότημα όλων των εποχών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...