Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Ο Λαζόπουλος έγινε… δήμαρχος και ο Ρούσος… παπάς στη Μήλο!

Ο Λάκης Λαζόπουλος και ο Ντέμης Ρούσος συμπρωταγωνιστούν σε ταινία γαλλικής παραγωγής , τα γυρίσματα της οποίας ξεκίνησαν την περασμένη εβδομάδα στη Μήλο.
Ξημέρωμα Τρίτης στη νησί με καφέ, φρυγανιές, μέλι, άρωμα γαλλικού σινεμά κι ένα συνεργείο περίπου 170 ατόμων που οργώνει απ’ άκρη σ’ άκρη το Νησί της Αφροδίτης για τις ανάγκες των γυρισμάτων της νέας κινηματογραφικής κωμωδίας «Tu Honoreras ta mere et ta mere» (Τίμα η μητέρα σου και τη μητέρα σου), όπως δημιοσιεύει το «Πρώτο Θέμα».

Ανάμεσά τους ξεχωρίζουν η γοητευτική star «με τις υπέροχες γάμπες» Νικόλ Γκαρσία, η γνωστή σκηνοθέτις Μπριζίτ Ρουάν, ο μύθος του γαλλικού σινεμά Εμανουέλ Ριβά, που φέτος έκλεισε τα 84 χρόνια της (!), ο δικός μας Λάκης Λαζόπουλος και ο αιώνιος Έλληνας Ντέμης Ρούσος. Δίπλα τους, φωτογράφοι, παραγωγοί, καμεραμάν, ηχολήπτες κι ένα ολόκληρο νησί σε ρόλο κομπάρσου. Θα σταθούν για λίγο στην Πλάκα, ύστερα στον Αδάμαντα, μετά στην Τρυπητή κι αργότερα στην περιοχή του Προβατά, κοντά στις κατακόμβες της Μήλου, εκεί όπου ανοικοδομήθηκε από το μηδέν ένα αρχαίο θέατρο για τις ανάγκες της ταινίας.

Η ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...