Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

«Αλ Τσαντίρι Νιουζ»: Όταν ο Λάκης συναντά τον Μητροπάνο !

O Λάκης Λαζόπουλος έρχεται στον Alpha αύριο Τρίτη 31 Μαΐου, στις 21:00, για να στήσει με τα υλικά της σάτιρας, του κεφιού και της μουσικής το πιο επίκαιρο Τσαντίρι.

Το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» εισβάλλει και πάλι στη συντροφιά μας για να εστιάσει την κάμερά του σε ό,τι έχει καταγραφεί στο πολιτικό και τηλεοπτικό σκηνικό και παρασκήνιο.

Ο Λάκης βάζοντας στο μικροσκόπιο της σάτιράς του την επικαιρότητα, καυτηριάζοντας την ελληνική πραγματικότητα, και λέγοντας μεγαλόφωνα αυτά που οι υπόλοιποι σκέφτονται, θα γίνει και αυτή την Τρίτη σημείο αναφοράς.

Με τη διεισδυτική του ματιά, τα εύστοχα σχόλιά του και το ανατρεπτικό, καυστικό χιούμορ του θα μας προσφέρει και πάλι γέλιο, συγκίνηση, αλήθειες, ένταση και πάθος.

Και αυτή την Τρίτη, ο Λάκης με ανεβασμένη διάθεση μας προσκαλεί να ρίξουμε μια σατιρική ματιά στα προβλήματα και τα ευτράπελα της καθημερινότητάς μας.

Στη σκηνή του «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» θα ανέβει και ο αγαπημένος ερμηνευτής, Δημήτρης Μητροπάνος, που θα μας ταξιδέψει μελωδικά.
Ο Λάκης Λαζόπουλος και το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» έρχονται στον Alpha, την Τρίτη 31 Μαΐου, στις 21:00 και θα γίνει και πάλι της…..Τρίτης!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...