Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Μαρία Κορινθίου: «Είμαι αφοσιωμένη στον άνδρα μου και στο παιδί μου»

της Νάνσυς Θώδου
Στην «Πρωινή Μελέτη» βρέθηκε η Μαρία Κορινθίου μιλώντας ευχάριστα για την κόρη της και τον σύζυγο της. Για να δούμε λοιπόν…

Για τα κιλά που πήρε στη διάρκεια της εγκυμοσύνης και που κατάφερε να χάσει χωρίς δίαιτα: «Έχουν περάσει δύο χρόνια και τρεις μήνες από τότε που γέννησα την Ισμήνη. Είχα πάρει συνολικά 20 κιλά. Τα έχω χάσει όλα χωρίς να κάνω δίαιτα, χωρίς τίποτα. Τα 11 πρώτα κιλά τα έχασα μέσα σε μια εβδομάδα από τη μέρα που γέννησα. Τα υπόλοιπα σταδιακά, περίπου ένα κιλό κάθε μήνα. Την περίοδο που έχασα αρκετά κιλά ήταν όταν ο Γιάννης έφυγε για την Παταγονία, εγώ είχα αρκετές πρόβες λόγω της παράστασης “Φόνος μετά μουσικής”, και έτσι τα έχασα».

Συνεχίζει λέγοντας: «Είμαι αφοσιωμένη στον άνδρα μου και στο παιδί μου». Είναι χαρούμενη; Τι απαντάει: «Σαφέστατα. Επιλογή μου ήταν να αποκτήσω οικογένεια και να πάρω αυτό το δρόμο». Όσο για προκλητική φωτογράφιση … δε το συζητάει καν: «Τώρα υπάρχουν περισσότεροι περιορισμοί. Έχω και το παιδί, έχω και έναν άνδρα. Άνδρας μου είναι και ορισμένα πράγματα μπορεί να τον ενοχλούν»

Τέλος, απαντάει για το αν υπάρχει ενδεχόμενο στην απόκτηση δεύτερου παιδιού: «Είναι πάρα πολύ δύσκολο να μεγαλώνεις ένα παιδί. Οπότε στα άμεσα σχέδιά μου δεν υπάρχει αυτό. Το σκέφτομαι όμως για το παιδί μου... Αν είναι να έρθει, καλώς να έρθει».
insterea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...