Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Πως ο Ρουβάς "έκραξε" τον Θέμη Γεωργαντά (video)



Μέχρι και το... πουκάμισό του θέλησε να βγάλει ο Θέμης Γεωργαντάς ως άλλος Σάκης στο «Όλα γύρω σου γυρίζουν», καταφέρνοντας να αποσπάσει την αποθέωση του ίδιου του Σάκη Ρουβά μέσω twitter: «Θεμάκο στον πάγο το χορεύεις καλύτερα από μένα! Έσκισες...χο χο χο »!.

Φαίνεται όμως ότι την ίδια άποψη δεν είχε και η κριτική επιτροπή αφού τελικά ο διαγωνιζόμενος πέρασε από τη διαδικασία «skate off» έχοντας απέναντί του τη Μαριάννα Καλλέργη. Αμέσως μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος δήλωσε: «Ο μόνος λόγος για τον οποίο στενοχωριέμαι είναι γιατί το είχα συνηθίσει. Ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα και πραγματικά χαίρομαι πάρα πολύ γιατί ήταν από τις ωραιότερες εμπειρίες της ζωής μου».

Μετά από τέσσερις ώρες και 15 λεπτά το 3ου live του «Dancing on Ice» πέρασε στην ιστορία ως μια βραδιά που τα είχε όλα… Την πρώτη αντιπαράθεση μεταξύ του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου και της κριτικής επιτροπής, αφού ο διαγωνιζόμενος έκανε λόγο για «παιχνίδι διαπλοκής», την πρώτη τούμπα της sexy Πηνελόπης Αναστασοπούλου, αλλά και την είσοδο της έμπειρης… στον πάγο Πάμελα!

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...