Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

2 VIDEOS: Το τελευταίο δώρο της Amy Winehouse

Cover of "Back to Black"Cover of Back to BlackΤο ρολόι για την Amy Winehouse σταμάτησε να χτυπά στις 23 Ιουλίου. Η μουσική βιομηχανία έχασε ίσως το μεγαλύτερο και το πιο πηγαίο ταλέντο που εμφανίστηκε εδώ και πολλά χρόνια... Ο θάνατός της προκάλεσε αναπόφευκτα το μεγάλο ενδιαφέρον του κόσμου για την καριέρα της νεαρής 27χρονης τραγουδίστριας με εκατομμύρια fans σε όλον τον κόσμο να θρηνούν για τον πρόωρο θάνατο, της ιδιαίτερα ταλαντούχας Amy! Μέσα σε λίγες μόνο ώρες το άλμπουμ της «Back To Back» κατάφερε να ξεπεράσει την κορυφή των iTunes σε δεκαέξι χώρες, καταφέρνοντας μάλιστα να εκθρονίσει την Adele από την κορυφή του βρετανικού iTunes στην οποία βρισκόταν επί εβδομάδες!

Αυτό το ανανεωμένο ενδιαφέρον του κόσμου για τη μουσική της Amy, έχει ως αποτέλεσμα τα τραγούδια της να κάνουν ξανά μια θεαματική είσοδο στα charts της μουσικής, κατατάσσοντάς την στο πάνθεον των μεγάλων του είδους.

Ο εκπρόσωπος της HMV Gennaro Castaldo, προέβλεψε τη Δευτέρα, ότι την επόμενη εβδομάδα τα τραγούδια της θα είναι στο νούμερο ένα, καθώς οι πωλήσεις του «Back to Black», το οποίο κέρδισε πέντε βραβεία Grammy, συνεχίζουν να αυξάνονται!

Ο εκπρόσωπος της εταιρείας είπε επίσης πως και στην ψηφιακή αγορά αυξήθηκαν οι πωλήσεις των τραγουδιών της ωστόσο είναι πάρα πολλοί και αυτοί που θέλουν να αγοράσουν τα CD της για να αισθανθούν μια πιο απτή και στενότερη σύνδεση με την Amy.»!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...