Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Και το όνομα αυτής:«Μαριάννα D»

Ποια celebrity αλλάζει το επίθετό της και γιατί;

Η συγκεκριμένη celebrity - τηλεπερσόνα, έχει απασχολήσει με ποικίλους τρόπους την δημοσιότητα. Κάποιοι είπαν πως έσπευσε να αντιγράψει μια άλλη celebrity, η ίδια δηλώνει πως είναι μια και μοναδική. 

Είναι η διάσημη Ντούβλη! Η Μαριάννα Ντούβλη λοιπόν για την οποία γίνεται λόγος, αποφάσισε να αλλάξει επίθετο. Αφορμή, ο πρώην σύζυγός της ο οποίος της έχει κάνει ασφαλιστικά μέτρα για να μην χρησιμοποιεί το επίθετό του. 

Ο Χρήστος Ντούβλης ,μεταξύ άλλων , στα ασφαλιστικά μέτρα υποστηρίζει πως η Μαριάννα εκμεταλλεύεται το επίθετό του, κάνει καριέρα στην πλάτη του, έχει κατασπαταλήσει το οικογενειακό τους εισόδημα και ο πατέρας του έχει σοβαρά προβλήματα υγείας και αυτή η κατάσταση μόνο κακό του κάνει. 

Για το λόγο αυτό, λοιπόν ,η τηλεπερσόνα αποφάσισε να αλλάξει επίθετο και το Μαριάννα Ντούβλη να το κάνει «Μαριάννα D» εμπνευσμένη από τη «Lady D». 

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το gossip-tv.gr με την «Μαριάννα D» , μας δήλωσε , πως τελικά ο πρώην σύζυγός της, της έκανε καλό και όχι κακό , γιατί η ίδια πιστεύει ότι τώρα με καινούριο επίθετο , το οποίο θα λανσάρει , θα ανοιχτεί μια καινούρια καριέρα μπροστά της. Για να καταλάβουμε δηλαδή στο επόμενο ροζ dvd θα ζητήσει τα διπλά;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...