Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Βαρδής: "Καλά να πάθει ο Μικρούτσικος"

Με τα πιο σκληρά λόγια που θα μπορούσε να μιλήσει κάποιος, αναφέρθηκε στον Ανδρέα Μικρούτσικο ο Αντώνης Βαρδής, ο οποίος σε συνέντευξή του είπε για τον παρουσιαστή ότι είναι ικανός να σηκώσει μέχρι και το φουστάνι της γυναίκας του, προκειμένου να κάνει νούμερα.

«Το ταλέντο του Ανδρέα Μικρούτσικου είναι να σου κάνει τα νεύρα τσατάλια. Εγώ προσωπικά, η πρώτη φράση που είπα όταν έμαθα ότι δεν πάει καλά το σπίτι του και δεν βρίσκει εύκολα δουλειά, ήταν όλα εδώ πληρώνονται. Χάρηκα. Ας γίνω κακός με τους ανθρώπους που δεν σκέφτονται πάρα πολύ κατά την γνώμη μου, αλλά με βάση τα όσα μου είχε κάνει ήξερα ότι κάποια στιγμή αυτό θα το βρει μπροστά του. Ο κόσμος τον ξέρασε όταν άρχισε τους μονολόγους στα πρωινά. Αυτό τι ήταν δηλαδή;» δήλωσε o συνθέτης, στιχουργός και τραγουδιστής, αναφερόμενος στην εποχή που ο ίδιος ήταν στην κριτική επιτροπή του fame story και ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην θέση του παρουσιαστή.

Ο Αντώνης Βαρδής που έχει στο ενεργητικό του δύο παιδιά και δύο διαζύγια, αποκάλυψε ότι έχει ζητήσει συγγνώμη από την πρώτη του γυναίκα γιατί ξεμυαλίστηκε και έφυγε από το σπίτι. «Αισθάνθηκα άσχημα και πιστεύω ότι αυτό έχει επηρεάσει και τα παιδιά μου», είπε χαρακτηριστικά, ενώ αναφέρθηκε και στην δεύτερη σύζυγό του Χριστίνα Μαραγκόζη: «Η Χριστίνα ήθελε να βγάλει προς τα έξω ότι ζούσαμε τον μεγάλο έρωτα. Αλλά αυτό δεν ίσχυε ποτέ και δεν κατάλαβα ποτέ το γιατί το έκανε αυτό».
Η συνέντευξη του Αντώνη Βαρδή προβλήθηκε από την εκπομπή του Alter TV Weekend, οι δημοσιογράφοι της οποίας, όπως ήταν φυσικό, την σχολίασαν μετά το τέλος της. Όταν η συζήτηση ολοκληρώθηκε, ο Αντώνης Βαρδής παρενέβη τηλεφωνικά στην εκπομπή για να διευκρινίσει ότι δεν του αρέσει να εκθέτει κανέναν και ίσως τα λεγόμενά του να παρερμηνεύθηκαν. «Εάν είναι να εκθέσω κάποιον, προτιμώ να εκθέσω τον ίδιο μου τον εαυτό», δήλωσε στην εκπομπή.
ΠΗΓΗ: star

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...