Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Χαρδαβέλας: Δεν γίνομαι πολιτικός, γιατί δεν θέλω να φοβάμαι τη, κάμερα

Στην παρέα του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά βρέθηκε ο Κώστας Χαρδαβέλας, ο οποίος μίλησε για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια, τη σχέση του με την κατά 20 χρόνια μικρότερη σύζυγό του αλλά και τη δημοσιογραφία.

«Είμαι πολύ παιδί. Όσο περνάνε τα χρόνια, εγώ μικραίνω. Είναι πολύ σημαντικό να έχεις μία νέα γυναίκα και ένα νέο παιδί» είπε ο Κώστας Χαρδαβέλας και συνέχισε να μιλάει για την ηλικία του: «Με τη Μαρία έχω μία διαφορά 20 χρόνων και κάτι. Θυμάμαι πως η Μελίνα μού είχε πει όταν με είχε δει με τη Μαρία πως είμαι σαν βαμπίρ που ρουφάω το αίμα ανθρώπων και μένω πάντα νέος».

Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε όμως και για τη σύζυγό του: «Με τη Μαρία παντρευτήκαμε στους 4 μήνες γνωριμίας. Οι φίλες της έβαζαν στοίχημα για το πόσο καιρό θα μείνουμε μαζί. Έλεγαν για ένα με δύο χρόνια. Ούτε εγώ πίστευα πως θα κρατούσε τόσο. Έμεινα 18 χρόνια και δεν το πιστεύω. Έχει παίξει ρόλο ο χαρακτήρας της Μαρίας, την οποία αγαπάω και με αγαπάει, και φυσικά το παιδί. Δεν χωρίζεις εύκολα όταν υπάρχει παιδί και μάλιστα όταν έχεις περάσει δύσκολα παιδικά χρόνια», είπε και εξήγησε τι εννοεί λέγοντας πως πέρασε δύσκολα παιδικά χρόνια: «Δεν μεγάλωσα με τους φυσικούς μου γονείς. Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν τριών μηνών και η μητέρα μου όταν ήμουν πέντε ετών, τη θυμάμαι σαν όνειρο. Εγώ μεγάλωσα με κάποιους άλλους ανθρώπους. Δεν θα ήθελα ο Κωνσταντίνος να ζήσει τη μοναξιά που ζει ένα παιδί όταν φεύγει ο ένας γονιός».

Η μεγάλη του αγάπη όμως είναι η δημοσιογραφία: «Στη δημοσιογραφία μετράω 40 χρόνια και στην τηλεόραση 37 χρόνια» είπε για την καριέρα του ο γνωστός δημοσιογράφος και συμπλήρωσε πως η εκπομπές που έκανε για τη ζωή πέρα από τη Γη τον έχουν στιγματίσει: «Πήγαινα στο σχολείο του παιδιού μου και μου ζητούσαν να κάνω μία εκπομπή για τους εξωγήινους και την κάναμε για τα παιδιά. Και την επόμενη μέρα είδαμε τρελά νούμερα. Και είδαμε πως έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Αυτό όμως καπέλωσε όλα όσα έκανα. Κάποια στιγμή άρχισα όμως να μπαίνω και εγώ σε ερωτήματα. Όταν έρχονται από τη ΝΑΣΑ και σου λένε πως όσα υπάρχουν γύρω μας τα αντιλαμβανόμαστε μόνο το 10% μπαίνεις σε μία τέτοια αναζήτηση και σίγουρα δεν γίνεται να είμαστε μόνοι σ' αυτό το σύμπαν».

Εξήγησε όμως πως δεν υπάρχει περίπτωση να πολιτευτεί:«Εδώ και 10 χρόνια μού λένε να πολιτευτώ αλλά δεν θέλω να το κάνω, γιατί πιστεύω πως μπορώ να κάνω περισσότερα πράγματα από αυτή τη θέση παρά από μέσα. Μπορεί η τηλεόραση να παρέμβει. Δεν θα περιμένω να μου δώσει έγκριση ο αρχηγός να ανέβω μία φορά το έτος στη Βουλή να πω ό,τι θέλω. Έχω μεγαλύτερη παρέμβαση ως δημοσιογράφος παρά αν ήμουν βουλευτής. Όταν υπάρχει η κάμερα όλα γίνονται, γιατί φοβούνται την κάμερα. Δεν γίνομαι πολιτικός, γιατί δεν θέλω να φοβάμαι τη, κάμερα».

Ο Κώστας Χαρδαβέλας μίλησε όμως ανοικτά και για τη περιπέτεια της υγείας του: «Η περιπέτεια της υγείας μου με έκανε καλύτερο άνθρωπο. Είδα πως μερικές φορές ασχολούμαστε με μίζερα μικρά πράγματα. Όταν αμφισβητηθεί η υγεία σου καταλαβαίνεις πόσο σημαντική είναι. Αυτή η δοκιμασία με έκανε καλύτερο άνθρωπο και πόσο μεγάλη σημασία έχει η ψυχή» είπε και συμπλήρωσε: «δεν με λύγισε ποτέ, είπα πως έπρεπε να το παλέψω και να το προσπεράσω». Εξήγησε όμως πως πάλεψε για να αντέξει και πως δεν ήθελε να το μάθει ο κόσμος: «Με ρωτούσαν τι γινόταν και έλεγα πως κάνω θεραπείες για το λαιμό μου. Με το που τελείωσα βγήκα στον αέρα με την εκπομπή η οποία είχε διάρκεια 3 ώρες. Έλεγα μέσα μου "κάνε Θεέ μου να αντέξω, να μην πέσω κάτω" και με το πείσμα άντεξα και τα κατάφερα».
youpi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...