Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010

Η Ματθίλδη δίνει show με τη... σαμπάνια της!

Πήγαν να δουν την Τζούλια… Ματθίλδη Μαγγίρα! Οι θαμώνες στο μαγαζί όπου εμφανίζεται η γνωστή ηθοποιός ξαφνιάστηκαν όταν είδαν στη σκηνή τη Ματθίλδη μεταμφιεσμένη σε Τζούλια Αλεξανδράτου. Ξανθιά περούκα κι ένα μπουκάλι σαμπάνια στο χέρι, για να είναι ακόμη πιο πειστική με το «είδωλό» της και το σόου ξεκίνησε:

«Εγώ δεν ξέρω τίποτα, εγώ δεν ξέρω τίποτα» ήταν οι πρώτες ατάκες της Ματθίλδης που έκαναν το ακροατήριο να ξεσπάσει σε χειροκροτήματα και να γελάει μέχρι δακρύων. Η ηθοποιός μιμείται, στο σόου που παρουσιάζει, διάφορα πρόσωπα. Το θέμα με το περιβόητο βίντεο της Τζούλιας και τον θόρυβο που προκάλεσε δεν ήταν δυνατόν να περάσει απαρατήρητο από τη Ματθίλδη, που μέσα σ’ ένα βράδυ αποφάσισε να σατιρίσει στο πρόγραμμά της τη συμπεριφορά του γνωστού μοντέλου. «Ξεκινάει με το κλασικό που λέει πάντα η Τζούλια, ότι δεν γνωρίζει τίποτα» είπε στην «Espresso» στενός συνεργάτης της ηθοποιού.

Με ιδιαίτερη έμφαση στο μπούστο και με ξανθιά περούκα η Ματθίλδη μπήκε στα «εσώψυχα» της Τζούλιας Αλεξανδράτου κάνοντας ένα μαγαζί άνω-κάτω! «Σύμμαχος» σε αυτή την παρωδία, ένα μπουκάλι σαμπάνια και πολλή διάθεση για αυτοσαρκασμό. Η Ματθίλδη α λα Τζούλια Αλεξανδράτου επιδόθηκε σ’ ένα πρωτότυπο Κάμα Σούτρα με πολλή έμπνευση και σχολιαστική διάθεση για ό,τι ευτελές ταλανίζει τον ελληνικό λαό στις μέρες μας. Μερίδιο στην επιτυχία έχει η εμφάνισή της και ως Σπύρος Ρέβης. Ενας εκ των μάνατζερ της Τζούλιας, τον οποίο η Ματθίλδη υποδύεται με μοναδικό τρόπο. Τα κείμενα και τη σκηνοθεσία υπογράφει η ίδια η ηθοποιός. Το αποτέλεσμα, βέβαια, τη δικαιώνει, καθώς η προσπάθειά της βρίσκει ανταπόκριση όχι μόνο από τον κόσμο, αλλά και από τους συναδέλφους της που επισκέπτονται το μαγαζί για να τη δουν και να τη χειροκροτήσουν.

Στα πρώτα τραπέζια στην «πρεμιέρα» της ως Τζούλια διασκέδαζαν και χειροκρότησαν τη Ματθίλδη παρέες από τον χώρο του θεάτρου και της τηλεόρασης. Ανάμεσά τους η Δήμητρα Παπαδοπούλου, η Τζένη Μπότση, η Θεοδώρα Βουτσά, ο Χρήστος Φερεντίνος με τη σύζυγό του Σοφία και πολλοί άλλοι. ΧΡΥΣΑ ΔΟΤΣΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...