Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

ONIRAMA Όπως τους γέννησε η μάνα τους

Για μια ακόμη φορά, οι Onirama έδωσαν δυναμικό παρών στην εκστρατεία κατά του AIDS. Συγκεκριμένα, το συγκρότημα φωτογραφήθηκε για το περιοδικό "Adore" που κυκλοφορεί ως ένθετο με την εφημερίδα "Μακεδονία".

Εκτός από τους Onirama φωτογραφήθηκαν άλλοι 39 επώνυμοι με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη.

Τη στήριξή τους στην καμπάνια κατά του AIDS είχαν δείξει πριν μερικά χρόνια όταν έβγαλαν το τραγούδι "Φόβοι Του Πρίγκιπα" στο οποίο συμμετείχαν πολλοί καλλιτέχνες, όπως η Μαρία Σολομού και η Ζέτα Δούκα.
Enhanced by Zemanta

Στολίζουν και οι… βρικόλακες δέντρο;

Θα είναι τα τρίτα Χριστούγεννα τους μαζί και είπαν να το γιορτάσουν δεόντως.

Ο Ian Somerhalder και η Nina Dobrev, ζευγάρι στη ζωή και πρωταγωνιστές της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς Vampire Diaries εθεάθησαν σε φυτώριο δέντρων και έψαξαν αρκετή ώρα για να βρουν το κατάλληλο το οποίο θα στολίσουν στο σπίτι τους. Μένουν εξάλλου μαζί εδώ και λίγο καιρό.
Enhanced by Zemanta

Η Ναταλία Γερμανού αύριο θα είναι εκτός του «Μες στην καλή χαρά». Τι συνέβη;


Η Ναταλία Γερμανού αύριο δεν θα είναι στην εκπομπή «Μες στην καλή χαρά».

Τι συνέβη; Όχι, δεν αποχώρησε από την εκπομπή μην ανησυχείτε. Η παρουσιάστρια ταλαιπωρείται από μια ίωση και είναι στο κρεβάτι.

Μάλιστα σήμερα δεν έκανε ούτε την ραδιοφωνική της εκπομπή. Ο πυρετός την έκλεισε για τα καλά στο σπίτι και προσπαθεί με αντιβίωση και μένοντας στο κρεβάτι να συνέλθει.

Αύριο λοιπόν η Ναταλία θα παρακολουθήσει από το σπίτι της την εκπομπή με την υπόλοιπη παρέα να προσπαθεί να είναι στο πλατό. Της ευχόμαστε περαστικά!

Βίσση – Κανάκης: Τα μυστικά τους ραντεβού!

Η Άννα Βίσση και ο Αντώνης Κανάκης εδώ και αρκετό καιρό κάνουν πολύ στενή παρέα.
Όσες φορές η τραγουδίστρια συναντά τον παρουσιαστή δείχνει ιδιαίτερα χαρούμενη ενώ σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Ciao, οι δυο τους συναντιούνται όλο και περισσότερο στη συμπρωτεύουσα και επιλέγουν απόμερα μαγαζιά ώστε να μην γίνονται στόχος των φωτορεπόρτερ. Πολλοί είναι αυτοί που κάνουν λόγο για κάτι παραπάνω από φιλία ενώ κάποια άλλοι υποστηρίζουν πως οι δυο τους είναι απλά φίλοι. Αξίζει βέβαια να αναφερθεί πως οι δυο τους ανταλλάσσουν μηνύματα ενώ όποτε τους δίνεται η ευκαιρία συναντιούνται. Ο χρόνος λοιπόν θα δείξει τι τελικά συμβαίνει ανάμεσα τους!

Νεκρή η νοσοκόμα που αποκάλυψε στοιχεία για την Κέιτ Μίντλτον

Η νοσοκόμα του νοσοκομείου King Edward VII του Λονδίνου, η οποία έπεσε θύμα τηλεφωνικής φάρσας αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες για την υγεία της εγκυμονούσας Κέιτ Μίντλτον, βρέθηκε νεκρή. 

Η αστυνομία του Λονδίνου δέχθηκε κλήση το πρωί της Παρασκευής για μια γυναίκα που είχε βρεθεί αναίσθητη στο κεντρικό Λονδίνο.

Το νοσοκομείο αναμένεται να εκδώσει ανακοίνωση για το συμβάν.

Την περασμένη Τετάρτη, η νοσοκόμα Τζακίντα Σαλντάνα είχε αποκαλύψει λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας της εγκύου Μίντλτον σε δύο Αυστραλούς ραδιοφωνικούς παραγωγούς του ραδιοσταθμού του Σίδνεϊ 2Day FM, οι οποίοι προσποιήθηκαν - στο πλαίσιο τηλεφωνικής φάρσας - ότι είναι η βασίλισσα Ελισάβετ Β΄ και ο πρίγκιπας Κάρολος.

Enhanced by Zemanta

ΔΕΙΤΕ τον Ματέο Παντζόπουλο κοντοκουρεμένο να ορκίζεται στην Τρίπολη


​Αυτό ήταν παιδιά, ορκίστηκε το παλικάρι, τελείωσε κι αυτό. Πιο παλικάρι;  Μάκης καλέ, ο Μαθιός, ο Ματέο της Λενιώς!

Σήμερα 11 το πρωί ξύπνησε το αγόρι, έβαλε τα μπλε και στήθηκε στη σειρά για να ορκιστεί στην 124η Πτέρυγα Βασικής Εκπαίδευσης Αεροπορίας.

Η εκπαίδευσή του τελείωσε λοιπόν και βρέθηκε κι αυτός μαζί με τα υπόλοιπα φαντάρια στην τελετή ορκωμοσίας. Οι υπόλοιποι φαντάροι βέβαια, είχαν στο πλευρό τους μαμά, μπαμπά, αμόρε, ο Ματέο πάλι ήταν μοναχούλης, αφού η Ελενίτσα είχε εκπομπή, αν και όπως παρατηρήσαμε είχε τρελά κέφια!!!

Γιατί είχε κέφια; Μα γιατί ο καλός της θα πάρει δέκα μέρες άδεια και θα είναι κοντά της!!! Μάλιστα μάθαμε ότι πήρε και μετάθεση. Καλά μη φανταστείτε ότι θα πάει και στον Έβρο. Στην Αθήνα θα βρίσκεται το αγόρι για όσο του απομένει, που δεν είναι και πολύ. Πρωτοχρονιά με την Ελένη θα κάνει, στην Αθήνα θα είναι, οπότε τα δύσκολα πέρασαν!!!!

Αλί από τους άλλους τους φαντάρους που πήραν το χαρτί της μετάθεσης και θα σκορπιστούν στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα!

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣ Ντοκουμέντο! Πώς ήταν ο παρουσιαστής πριν... "φουσκώσει"!

Ένα βίντεο ήταν αρκετό για να... αναστατώσει την ηρεμία μας σαν ηλεκτροσόκ! Σαν ένα τσίμπημα που δεν μπορούσαμε να ελέγξουμε! Αιτία ήταν ο... Αλέξανδρος Πετρίδης. Όχι αυτός που ξέρουμε, ο... "άλλος"!
Γύρω στο 1996, μέσα από τη συχνότητα του "ΝΕW CHANNEL" παρακολουθούσαμε ένα νεαρό αγόρι που μας ενημέρωνε για τα μουσικά δρώμενα της εποχής. Τρομάξαμε να καταλάβουμε ποιός είναι. Μπορείτε να καταλάβετε τί λείπει από τον παρουσιαστή και μας... μπέρδεψε; Δύο είναι οι μεγάλες διαφορές! Ε, δεν είναι και δύσκολο!
Καταρχήν, το γυμνασμένο κορμί! Πού είναι τα μπλουζάκια που υποφέρουν καθημερινά από το υπερ- γραμμωμένο σώμα του Αλέξανδρου; Δεν υπάρχει πουθενά κοιλιακός και... το ογκώδες στήθος του!
Η δεύτερη απουσία που διακρίνουμε φυσικά είναι στα... δόντια! Δε... "φωσφορίζει" ούτε σε ένα πλάνο ο Αλέξανδρος. Αλλιώς μας έχει συνηθίσει!
Αρκετά είπαμε. Το βίντεο είναι όλα τα... λεφτά:

Το τηλεφώνημα του Πουνέντη στον πατέρα της Ηλιάκη και η έκρηξη της παρουσιάστριας!

Τι θα μπορούσε να ζητήσει ο Μάκης Πουνέντης από τον πατέρα της Μαρίας Ηλιάκη και μάλιστα πρωί πρωί;
Ο ραδιοφωνικός παραγωγός εξέπληξε σήμερα το πρωί τον κύριο Γιώργο Ηλιάκη όταν τον κάλεσε στο τηλέφωνο. Όμως, επειδή προφανώς έχει ενημερωθεί από την κόρη του Μαρία ότι πρέπει να τα περιμένει όλα από τον Μάκη, ο οποίος είναι γνωστός για το χιούμορ του, όταν σήκωσε το τηλέφωνο, έδειχνε πολύ άνετος και καλημέρισε τον Πουνέντη.
Φυσικά η επικοινωνία βγήκε ζωντανά στον αέρα της εκπομπής που κάνει με Ηλιάκη και Μπεκατώρου και έτσι οι ακροατές έγιναν μάρτυρες της... πρότασης που έκανε ο Πουνέντης στον... μέλλοντα πεθερό του για το όνομα του παιδιού που θα αποκτήσει με την Ηλιάκη. «Κύριε Γιώργο δεν νομίζω να σας πειράζει που θα βγάλω τον γιο μου με τη Μαρία, Βλάσση και όχι Γιώργο; Βλάσης είναι ο πατέρας μου κύριε Γιώργο και θέλω να του δώσω το όνομά του για να χαρεί λίγο γιατί και η αδελφή μου στο ράφι έχει μείνει και αυτή» είπε ο Μάκης στον πατέρα της Μαρίας Ηλιάκη για να πάρει την απάντηση από τον κύριο Ηλιάκη: «Δεν με πειράζει παιδί μου εμένα». Τότε ο Μάκης Πουνέντης του είπε: «Να ξέρετε ότι τον δεύτερο γιο μου, ενάμιση χρόνο μετά θα τον βγάλω Γιώργο» και ζήτησε την ευχή του κύριου Γιώργου. Μόνο που η Μαρία έγινε... έξαλλη –με την καλή έννοια όπως θα έλεγε και ο Ψινάκης- και έσπευσε αμέσως να βάλει τα πράγματα στη θέση τους: «Εμένα με ρώτησες ρε;» είπε απευθυνόμενη στον Πουνέντη η Μαρία Ηλιάκη ενώ αμέσως έσπευσε να επαναφέρει σε... τάξη τον πατέρα της λέγοντάς του: «Ρε μπαμπά, δεν τον αντέχω άλλο! Με ρώτησε για να κάνω παιδί μαζί του;». Και για να επαναφέρει την τάξη και πάλι ο πατέρας της αλλά και τις... ισορροπίες ανάμεσά τους είπε: «Παιδιά, μην τσακώνεστε. Να είστε καλά και αγαπημένοι και όλα θα γίνουν»!

ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ Συγκλονίζει! "Την ώρα της πτώσης σκέφτηκα τον πατέρα μου"

Για το ατύχημα που είχε πρόσφατα πάνω στη σκηνή μίλησε η Άννα Βίσση. "Έχω δυο πλευρά σπασμένα. Έχω μάθει να ζω μ΄αυτό", εκμυστηρεύτηκε η τραγουδίστρια. Για πρώτη φορά μάλιστα μίλησε για τα συναισθήματά της τα λιγοστά δευτερόλεπτα που διήρκεσε η πτώση της.
Πώς αισθάνεται η ίδια για τον άνθρωπο που είναι υπεύθυνος για το συμβάν; Τον έχει συγχωρέσει; Δείτε τί λέει:
"Ήταν ανθρώπινο το λάθος. Θεωρώ ότι θα έπρεπε να το έχω προσέξει περισσότερο, και να σιγουρευτεί πως έχω κατέβει τα σκαλιά και μετά να πατήσει το κουμπί. Αλλά μες την ατυχία μου ήμουν πολύ τυχερή που δεν έπαθα κάτι χειρότερο", δήλωσε και μας έπεισε ότι δεν κρατάει κακία!
Συγκλονιστική ήταν και η περιγραφή της για τη στιγμή της πτώσης της. Ακαριαία σκέφτηκε τα αγαπημένα της πρόσωπα:
"Εκείνη την ώρα σκέφτηκα τον πατέρα μου, το ατύχημα του φίλου μου, και ήταν η γιορτή του πατέρα μου. Όταν κινδυνεύει η ζωή μας, σκέφτεσαι τους ανθρώπους που αγαπάς και τους αγγέλους που σε προστατεύουν", δήλωσε στους δημοσιογράφους.
Δείτε το βίντεο:

Συνελήφθη γνωστός μουσικοσυνθέτης για κατοχή ναρκωτικών

Σοκ προκαλεί η είδηση της σύλληψης γνωστού μουσικοσυνθέτη για κατοχή ναρκωτικών.

Το όνομά του είναι συνυφασμένο με μεγάλες επιτυχίες σπουδαίων καλλιτεχνών. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gossip-tv.gr, ο συνθέτης συνελήφθη σήμερα το πρωί στο σπίτι του στη Γλυφάδα, έπειτα από έφοδο της αστυνομίας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκε μέσα στο σπίτι του μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών. Ο συνθέτης μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που απασχολεί τα μέσα και το νόμο με υποθέσεις του χωρίς όμως να έχει υπάρξει ξανά παρόμοια κατηγορία.

Σήμερα, ο μουσικοσυνθέτης περνάει πολύ δύσκολες στιγμές και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στον Εισαγγελέα. Τώρα το μόνο που μένει είναι να αποδείξει ο μουσικοσυνθέτης πως δεν κάνει εμπόριο αλλά είχε την ποσότητα για προσωπική του χρήση.


 gossip-tv.gr
Enhanced by Zemanta

Η Ελένη Μενεγάκη εισέβαλλε στο πλατό του «Δέστε τους»… ημίγυμνη!

Την ονομαστική του εορτή έχει σήμερα ο Νίκος Μουτσινάς και δεν θα μπορούσε να μην του ευχηθεί η αγαπημένη του φίλη, Ελένη Μενεγάκη.

Εκτός από τις prive ευχές η παρουσιάστρια εισέβαλλε στο πλατό του "Δέστε τους", για να του πει «Χρόνια Πολλά» και δημοσίως. «Έλα εδώ να μου πεις Χρόνια Πολλά ρε Ελένη... έτσι ημίγυμνη, έτσι σε έχω φανταστεί», της είπε ο παρουσιαστής κι εκείνη δεν του χάλασε χατίρι.

Μαζί με την Ελένη Μενεγάκη, μπήκε στο πλατό και ο καλεσμένος της σημερινής της εκπομπής, Στέλιος Ρόκκος.

Δείτε το απόσπασμα

Έλ. Κοκκίνου: Συγκρούστηκε το αεροπλάνο της λίγο πριν απογειωθεί!

Δεν έφτασε στην ώρα της χθες η Έλλη Κοκκίνου και παρέμεινε αρκετές ώρες παραπάνω στη Νέα Υόρκη. Δεν της έφτανε η καθυστέρηση που είχε η πτήση της τρεις ώρες, την ώρα που επιβιβάστηκαν και πήγε να ξεκινήσει το αεροπλάνο τους, συγκρούστηκε στον αεροδιάδρομο με κάποιο άλλο αεροπλάνο.

Η Έλλη, άρχισε να απαντάει και να περιγράφει στους φίλους της στο twitter, τι συνέβη και την ταλαιπωρία που τράβηξε: "Ακόμα Ν.Υ. είχαμε ενα ατυχηματάκι με ένα άλλο αεροπλάνο εχθές στο διάδρομο απογείωσης & έσπασε κομμάτι απο το φτερό μας... Ω ναι!!Συνέβη και αυτό μετα απο 3 ώρες καθυστέρησης και ενα τρακαρισματάκι με άλλο αεροπλάνο! Άντε ξανά πίσω μετά".

Travolta - Olivia ξανά μαζί!

To ζευγάρι του "Grease" ξανά μαζί

Ο John Travolta και η Olivia Newton John ενώνουν τις δυνάμεις τους και τραγουδούν μαζί για τα Χριστούγεννα " I think you might like it".

Το τραγούδι συμπεριλαμβάνεται στο δίσκο τους " This Christmas", που κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες.

Στο βίντεο κλιπ εμφανίζονται τα παιδιά και η σύζυγος του Travolta, Kelly Preston.
Δείτε το βίντεο κλιπ

Enhanced by Zemanta

Ποια «πέταξε» την Όπρα από την κορυφή της λίστας του Forbes


Οι μέρες που η Όπρα Γουίνφρι βρισκόταν στην κορυφή της λίστας με τις πιο πλούσιες μαύρες γυναίκες στον κόσμο έχουν περάσει.

Η γυναίκα που την εκτόπισε είναι η Φολορούνσο Αλακίγια από τη Νιγηρία. Η περιουσία της υπολογίζεται γύρω στα 3,3 δισεκατομμύρια δολάρια, αφήνοντας πίσω τη μιντιακή δυναστεία της Όπρα, η αξία της οποία ανέρχεται σε 2,7 δισεκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με το περιοδικό Forbes.
 
Η Αλακίγια είναι σχεδιάστρια μόδας και ιδιοκτήτρια της πιο ραγδαία αναπτυσσόμενης εταιρείας πετρελαιοειδών της Νιγηρίας, της Famfa Oil.

Enhanced by Zemanta

Ποιός είναι ο επιχειρηματίας Αντώνης Γλου: Από τις βίλες της Καστέλας στις χειροπέδες για χρέη

Είναι διευθύνων σύμβουλος της αλυσίδας καταστημάτων Glou. Ενα ακόμη δείγμα Ελληνα επιχειρηματία που πέρασε από τη λαϊκή στα σαλόνια της μόδας και έγινε πλούσιος. Την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου συνελήφθη για χρέη προς το Δημόσιο ύψους 765.000 ευρώ και αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος.

Δύο είναι τα αδέλφια Γλου που απογείωσαν την επιχείρηση φθηνού ρούχου, ο Αντώνης και ο Γιώργος Γλου. Η οικογένεια Γλου έχει καταγωγή από τη Μικρά Ασία.

ΟΛΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΓΛΟΥ ΕΔΩ

Ο άντρας-γκέισα που έχει ξετρελάνει τους Γιαπωνέζους [εικόνες]

Όταν η γκέισα μητέρα του πέθανε πριν από τρία χρόνια από καρκίνο, ο χορευτής γιος της Ιτάρο φόρεσε το κιμονό και τις περούκες της και ανέλαβε με επιτυχία την διεύθυνση του οικογενειακού οίκου με γκέισες. Γινόμενος ο πρώτος και μοναδικός άντρας-γκέισα στην σύγχρονη Ιαπωνία.

100 χρόνια πριν στην Ιαπωνική επικράτεια υπήρχαν πάνω από 80.000 γκέισες. Ένας αριθμός που πλέον έχει πέσει στις 1.000 εξαιτίας της οικονομικής κρίσης που μαστίζει την Ιαπωνία αλλά και τη αλλαγή στην πολιτική εξόδων των μεγάλων εταιριών που πλέον δεν δικαιολογούν μια τόσο ακριβή μορφή ψυχαγωγίας.



Το γεγονός αυτό δεν έχει εμποδίσει τον Ιτάρο να έχει μετατρέψει την δική του Okiya (σ.σ. Σπίτι με γκέισες), που έχει έδρα την παραθαλάσσια περιοχή Omori στο Τόκυο, σε μεγάλη επιτυχία.

Οι επιχειρηματίες συρρέουν για να απολαύσουν τις χάρες του μοναδικού άντρα-γκέισα στην Ιαπωνία, τον οποίον βοηθά η αδελφή του και οι 6 γκέισες που έχει στο μισθολόγιο.

Ενώ ο Ιτάρο είναι εξαιρετικά δημοφιλής και ως καλεσμένος σε διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές, με αποτέλεσμα να τον καλούν συχνά τόσο για ιδιωτικά πάρτι (όπου χορεύει, παίζει μουσική και σερβίρει τους καλεσμένους) ή σε μεγάλα φεστιβάλ και εκδηλώσεις ως attraction.

Πηγή:  iefimerida.gr

«Το στήθος μου μοιάζει με ένα σάκο πατάτες», δηλώνει διάσημη Πλέιμεϊτ

Γνωστή για το καυστικό της χιούμορ, η 40χρονη παρουσιάστρια, κωμικός και επτά φορές εξώφυλλο στο Playboy έγραψε σε ένα άρθρο της στο περιοδικό Splash πόσο εξευτελιστική εμπειρία είναι να ψάχνει για πρώην σχέσεις της στο facebook.

«Ήθελα να δείξω σε κάποιον που γούσταρα παλιά πόσο καλή έχω γίνει στο κρεβάτι. Γιατί όταν ήμουν πιο νέα, απλά ξάπλωνα εκεί σαν ένας σάκος με πατάτες. Τώρα που τα στήθη μου έχουν γίνει σαν ένας σάκος με πατάτες, συνειδητοποίησα ότι πρέπει να μάθω κανονικές τεχνικές ώστε να αποσπάσω την προσοχή των αντρών από το γερασμένο μου κορμί». Αυτό έγραψε η Τζένι Μακάρθι, προκαλώντας αντιδράσεις στους φαν της που θα έκαναν τα πάντα για να δουν από τόσο κοντά το κορμί της.


Άλλωστε είναι φανερό ότι η Τζένι ούτε έχει, ούτε θα έπρεπε να έχει προβλήματα αυτοπεποίθησης. Ειδικά από την στιγμή που η καριέρα της πάει καλύτερα από ποτέ αφού, μετά την επιτυχημένη παρουσίαση των American Music Awards (σ.σ. εκεί που χούφτωσε τον πισινό του Μπίμπερ) έκλεισε δικό της talk show στο VH1 ονόματι The Jenny McCarthy Show. Κάτι που, σύμφωνα με την ίδια «ταιριάζει γάντι στην βρώμικη προσωπικότητά μου».

Πηγή: iefimerida.gr
Enhanced by Zemanta

H Σίσσυ Χρηστίδου μιλάει για πρώτη φορά για την κρίση στο γάμο της

Σε εξομολογητική διάθεση ήταν η Σίσσυ Χρηστίδου όταν βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό Mou. Εκεί που μίλησε -μεταξύ άλλων- για τα προβλήματα στον γάμο της με τον Θοδωρή Μαραντίνη, την πρωινή ζώνη και τον Χρήστο Φερεντίνο.

«Οι αλλαγές που συμβαίνουν με τον ερχομό του παιδιού είναι τεράστιες. Μας πήρε έναν χρόνο να το καταλάβουμε. Μετά από έναν χρόνο συνειδητοποιήσαμε ότι έχουμε απομακρυνθεί μεταξύ μας. Και μάλιστα αυτό έγινε όταν οργανώναμε τον γάμο μας τον θρησκευτικό. Ψάχναμε μια φωτογραφία κοινή και δεν είχαμε. Ήμουν ή μόνο εγώ με το παιδί ή μόνο ο Θοδωρής με το παιδί ή το παιδί. Με σόκαρε αυτό. Ο Θοδωρής το έλεγε από την πρώτη μέρα, το καταλάβαινε. Είχαμε παντρευτεί πολιτικά και μετά ήταν πιο πολύ πάρτι, αλλά στην ουσία είχε επίγνωση της κατάστασης πολύ νωρίτερα από μένα. Κάναμε κάποια ταξίδια, αλλά εγώ δεν είχα καθόλου διάθεση. Το έκανα για τον άντρα μου».

Αυτό δήλωσε η Σίσσυ Χρηστίδου στο Πρωινό Mou, προσθέτοντας πως «Μετά χτύπησε το δικό μου καμπανάκι. Ήταν και η μέρα του γάμου (σ.σ.: του θρησκευτικού), περάσαμε τόσο ωραία. Νιώσαμε τόσο σαν την αρχή και είπαμε πως αυτό δεν πρέπει να το αφήσουμε».
Στα πλαίσια της ίδιας συνέντευξης η 32χρονη παρουσιάστρια μίλησε για την περσινή πρωινή εκπομπή της «Δεν αισθάνομαι ότι απέτυχε. Η εκπομπή πήγε καλά. Και το κανάλι μας στήριξε. Δεν υπήρχε μιζέρια - αυτή ερχόταν από έξω». Διευκρινίζοντας πως «Δεν ήμουν προετοιμασμένη να το ζήσω αυτό».

Αν και το σημείο της συνέντευξης που αναμένεται να συζητηθεί είναι εκείνο στο οποίο λέει «Μου αρέσουν οι ομάδες πολύ, δεν πιστεύω τόσο στο 'δεύτερος'. Γιατί μπορεί ο 'πέμπτος/ να κάνει τη διαφορά. Η μαρκίζα δεν με ενδιαφέρει. Αλλά πλέον θέλω να έχω λόγο. Πέρυσι ήταν η πρώτη χρονιά που είχε βαρύτητα ο λόγος μου».

Πηγή:  | iefimerida.gr

Τσίτσιδες φωτό της κόρης της προσπαθεί να πουλήσει η μάνα Ελληνίδας τηλεσταρ

Άλλη τροπή αποκτά η μάχη για την κηδεμονία της Άριελ Γουίντερ, της νεαρής σταρ του Modern Family, μετά την αποκάλυψη ότι η μάνα της, Χρυσούλα Γουόρκμαν, προσπαθεί να πουλήσει γυμνές φωτό της μεγαλύτερης κόρης της Σανέλ (που είναι επίσης αντίδικος της).

«Η Χρυσούλα, μητέρα της Άριελ, ήθελε να την αναλάβω ως πελάτισσα και να πουλήσω εκ μέρους της στα μίντια γυμνές φωτογραφίες της άλλης της κόρης, Σανέλ. Στόχος της ήταν να δείξει στο κοινό ποια πραγματικά είναι η Σανέλ (σ.σ. η οποία σηκώθηκε και έφυγε από το σπίτι όταν ήταν 16 ετών) ώστε να την εμποδίσει από το να κερδίσει την κηδεμονία της Άριελ (σ.σ. η οποία φέρνει τα λεφτά στο σπίτι). Με έπαιρνε τηλέφωνο συνέχεια επί 48 ώρες προκειμένου να δεχτώ. Σε όλα τα χρόνια που έχω δουλέψει ως υπεύθυνος τύπου δεν έχω δει ποτέ κάποιον να πέφτει τόσο χαμηλά ώστε να θέλει να καταστρέψει την φήμη της ίδιας του της κόρης». Αυτό δήλωσε στο Radar ο Τζόναθαν Χέι, γνωστός στο χώρο από την συνεργασία του με την Ριάνα και την οικογένεια Καρντάσιαν.


Εννοείται πως η Χρυσούλα - που κατηγορήθηκε από την 14χρονη κόρη της για σωματική και ψυχολογική κακοποίηση- αρνείται τα πάντα. Υποστηρίζοντας το πόσο αγαπά την κόρη της.

Την ίδια κόρη που, μερικούς μήνες πριν, σηκώθηκε να φύγει μακριά της εξαιτίας του ψυχολογικού πολέμου που της έκανε επειδή είχε βρει γκόμενο που εκείνη δεν ενέκρινε. Πλέον, μοναδικός που παραμένει στο πλευρό της Χρυσούλας είναι ο -επίσης ηθοποιός- γιός της.

Πηγή: iefimerida.gr
Enhanced by Zemanta

«Έχω υπάρξει τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση», αποκαλύπτει ο Παπακαλιάτης

Την ραδιοφωνική εκπομπή του Alpha ''Μια Χαρά'' επέλεξε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης για να «τσαλακώσει» λίγο το προφίλ του, όσον αφορά τις παρασπονδίες που έχει τύχει να κάνει εντός σχέσης.

«Έχω υπάρξει τρίτο πρόσωπο και υπήρξε τρίτο πρόσωπο σε σχέση μου. Βέβαια, δεν πιστεύω στην ύπαρξη του τρίτου προσώπου. Όταν τα δύο πρόσωπα είναι καλά, δεν υπάρχει χώρος για τρίτο. Το τρίτο πρόσωπο είναι δική μας ανακάλυψη».

Αυτό δήλωσε ο γνωστός πρωταγωνιστής, προσθέτοντας πως «Ως άνθρωπος είμαι πολύ εγωιστής, μονομανής και στις σχέσεις μου πολύ ζηλιάρης και κτητικός, σε σημείο που μου έχουν πει 'ήμαρτον'».

Αν και εκείνο το σημείο που αναμένεται να προκαλέσει τα περισσότερα σχόλια είναι το «Δεν νιώθω έτοιμος να γίνω πατέρας, ωστόσο αρκετές φορές νιώθω την ανάγκη να αγαπήσω κάποιον περισσότερο από τον εαυτό μου».

Πηγή:  iefimerida.gr

Έπιασαν γνωστή Ελληνίδα μακιγιέζ να κλέβει από το σουπερμάρκετ γάλα για τα παιδιά της

Μια από τις πλέον αγαπημένες μακιγιέζ των τελευταίων χρόνων, με επώνυμους πελάτες από το χώρο της τηλεόρασης και του τραγουδιού, συνελήφθη επ' αυτοφόρω να κλέβει ένα λίτρο γάλα από κατάστημα αλυσίδας σουπερμάρκετ.

«Tην προηγούμενη Παρασκευή αναγκάστηκα να πάω σε σούπερ μάρκετ και να πάρω από το ράφι ένα λίτρο γάλα. Αυτό μου έλειπε και δεν είχα 2 ευρώ να το πάρω. Το έβαλα στην τσάντα μου κι έφυγα αλλά για κακή ή καλή μου τελικά τύχη με είδαν και στην έξοδο με περίμενε ο υπάλληλος που με οδήγησε λίγο πιο εκεί στον προϊστάμενο. Τους εξήγησα γιατί το έκανα, ποια ήμουν και ποια κατάντησα και τους είπα ότι μπορούν να μου κάνουν ότι θέλουν αλλά να πάμε σπίτι να δώσουμε στα παιδιά λίγο γάλα με φρέσκο ψωμί που είχα καταφέρει να αγοράσω.Ο προϊστάμενος φέρθηκε σαν αληθινός άνθρωπος όχι μόνο δεν φώναξε την αστυνομία αλλά φρόντισε να με πάει κάποιος σπίτι μου με τρόφιμα για το σπίτι». Αυτό δήλωσε μέσω επιστολής της στο briefingnews η γνωστή μακιγιέζ.

Προσθέτοντας πως «Πόσο απίστευτο θα μπορούσε να ακουστεί αυτό που γράφω; Εγώ που έδωσα ομορφιά σε τόσα γνωστά πρόσωπα της νυχτερινής Αθήνας και ηθοποιών να μην έχω να δώσω γάλα στα παιδιά μου. Ήμουν περιζήτητη ώσπου καιρό τώρα έχω βρεθεί έξω από τον χώρο για προσωπικούς λόγους».

Στα πλαίσια της ίδιας επιστολής η μακιγιέζ ευχαριστεί τον προϊστάμενο για την ανθρωπιά που έδειξε και επισημαίνει ότι ο κόσμος της showbiz δεν είναι αγγελικά φτιαγμένος όσο θα ήθελε να δείχνει.

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

ΟΡΦΕΑΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΔΗΣ Πάρκαρε το ποδήλατο του σε φουαγέ θεάτρου

Αν δείτε έναν τύπο να τρέχει με το κόκκινο ποδήλατο του στους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας, να ξέρετε ότι είναι ο ηθοποιός Ορφέας Αυγουστίδης!
Ο φωτογραφικός μας φακός τον εντόπισε σε πρεμιέρα θεατρικής παράστασης, όπου έφτασε με το ποδήλατο του για πιο γρήγορη μετακίνηση στο κέντρο. Δεν πάρκαρε το δίτροχο του σε κάποιο πεζοδρόμιο, αλλά το πήρε μαζί του και το άφησε σε μια γωνιά του φουαγέ του θεάτρου.
Ε, τι να βγει έξω από τον χώρο και να έχει χαθεί το ποδήλατο του από κάποιον που αρέσκεται στις κλοπές; Όχι!

Τραυματίστηκε η Έλενα Παπαβασιλείου!

Τη «ζει» την ταλαιπωρία η Έλενα Παπαβασιλείου στο Dancing αλλά δεν το βάζει κάτω.
Η ραδιοφωνική παραγωγός έχει τραυματιστεί στην πλάτη και πονάει αρκετά. Εκτός από την ίδια όμως δυσκολεύεται και ο παρτενέρ της αφού δεν μπορεί να την ακουμπάει όπου απαιτεί η χορογραφία. Αυτή την εβδομάδα οι γυναίκες θα χορέψουν σάμπα, χορός που απαιτεί κούνημα γοφών και έντονη κίνηση. Η Έλενα Παπαβασιλείου όμως νιώθει ότι όσο περνούν οι εβδομάδες εξαντλείται περισσότερο αφού εκτός των προβών και των άλλων υποχρεώσεών της ξυπνάει καθημερινά στις πέντε το πρωί για να πάει στη ραδιοφωνική τα εκπομπή. Η ραδιοφωνική παραγωγός σχολίασε στην κάμερα του Star και την αποχώρηση της Μαριάντας Πιερίδη, λέγοντας: «Σίγουρα ξαφνιάστηκα. Κρίμα για το κορίτσι», ενώ σημείωσε και οι ίδια πως έχουν φύγει μόνο γυναίκες και κυρίως οι σέξι παρουσίες του show.

H Χειρδάρη «μαθαίνει» τον Κωστόπουλο να χρησιμοποιεί sex toys και η… «Πετροβασίλη» τον «αναστατώνει»!

Ένα άκρως ερωτικό «Βράδυ» πέρασε ο Πέτρος Κωστόπουλος το βράδυ της Τετάρτης 5 Δεκεμβρίου με τη βοήθεια της καλεσμένης του, Ειρήνη Χειρδάρη.
Η sex editor πήγε στο στούντιο με τον κατάλληλο εξοπλισμό! Μαστίγια, μπάλες, λάδια και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί ένας άντρας το είχε στο... βαλιτσάκι της! Ο παρουσιαστής μάλιστα ήθελε να του εξηγήσει τη χρήση του εκάστοτε sex toy ενώ δεν αντιστάθηκε στον πειρασμό να δοκιμάσει το μαστίγιο! Τέλος, η Ειρήνη Χειρδάρη επιφύλασσε ακόμη μια έκπληξη στον Πέτρο Κωστόπουλο! «Πετροβασίλη, έλα μέσα», είπε η sex editor και μια αιθέρια ύπαρξη ντυμένη σέξι μαθήτρια μπήκε στο στούντιο. Κι αυτό ήταν μόνο η αρχή αφού στη συνέχεια ακολούθησαν μια οικιακή βοηθός και μια Αγιοβασιλίτσα! Πώς αντέδρασε ο παρουσιαστής και ποια επέλεξε από τις τρεις; Δείτε το βίντεο

ΣΩΤΗΡΗΣ ΤΖΕΒΕΛΕΚΟΣ Δείτε πώς είναι σήμερα ο γνωστός ηθοποιός

Δείτε πως είναι σήμερα ο αγαπημένος μας ηθοποιός Σωτήρης Τζεβελέκος. Ο φωτογραφικός μας φακός τον εντόπισε το βράδυ της Τρίτης σε πρεμιέρα συναδέλφων του.
Ο Σωτήρης Τζεβελέκος γεννήθηκε το 1945 στη Θεσσαλονίκη και σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Κυριαζή Χαρατσάρη. Η πρώτη του εμφάνιση στο θέατρο έγινε το 1968, στο έργο του Μολιέρου "Ταρτούφος".
Στην συνέχεια, μετακινήθηκε στην Αθήνα και συνεργάστηκε με πολλούς και αξιόλογους θιάσους. Πρωτοεμφανίστηκε στον κινηματογράφο κατά τη δεκαετία του ’70. Είναι σύζυγος της ηθοποιού Έφης Θεοχάρη. Έχει αρκετές συμμετοχές και στην τηλεόραση. Ένα διάστημα είχε εργαστεί ως ταξιτζής.

«Ράδιο Αρβύλα»: Πώς να «στολίσετε» το σπίτι σας με… σκυλάδικα!

Δεν αντέχουν άλλο να ακούνε το «Gangnam Style» και να βλέπουν κόσμο να χορεύει στο ρυθμό του οι «Ράδιο Αρβύλα» και αντιδρούν.
Μετά το βίντεο που κυκλοφορεί στο youtube και δείχνει ένα σπίτι όπου στολίστηκε και φωτίζεται στους ρυθμούς του γνωστού hit αποφάσισαν να κάνουν τη δική τους πρόταση. «Τι βλακεία αυτό το "Gangnam Style"! Ποιό "Gangnam Style" ρε γατάκια; Στην Ελλάδα υπάρχει εδώ και χρόνια το greek style», είπε ο Αντώνης Κανάκης και έδωσε την πάσα στο βίντεο που ετοίμασαν στην εκπομπή με τα δικά τους... στολίδια!
Δείτε το!

Άγριο «χώσιμο» σε Ζέτα και Dancing! H μετενσάρκωση της Γκρέις Κέλι, οι τηλεπερσόνες με ημερομηνία λήξεως και η μπουζουκοπαρέα

Ο Κοσμάς Βίδος έριξε τα βέλη του στο σόου του ΑΝΤ1 και στο Dancing with the stars γράφοντας μεταξύ άλλων "ας θυμίσει κάποιος στη Ζέτα Μακρυπούλια
και στους στυλίστες της ότι δεν είναι η μετενσάρκωση της Γκρέις Κέλι".
"Σε μια τηλεόραση στην οποία η ψυχαγωγία έχει περιοριστεί στην επανάληψη χιλιοπαιγμένων σίριαλ και στην εκ Τουρκίας μυθοπλασία, σε σατιρικά μαγκαζίνο με γυμνασιακό χιούμορ και σε υποπροϊόντα τύπου «Αννίτα SOS», το «Dancing with the stars» θα μπορούσε να είναι ένα διάλειμμα αξιοπρεπούς τηλεαναψυχής - ακόμη και αν ο ΑΝΤ1 επαναλανσάρει με αυτό μια ιδέα που έχει κάνει τον κύκλο της... Χορός, μουσική, αστραφτερά ρούχα, οι επώνυμοι αυτής της χώρας σε νέες περιπέτειες. Απλά τα συστατικά, γνωστή και απλή στην εκτέλεσή της και η συνταγή. Τι φταίει λοιπόν που δεν πέτυχε το φαγητό; Που το σόου αποδείχθηκε μία από τις πιο πληκτικές και αδιάφορες παραγωγές που έχουμε δει τελευταίως;
Σημαντικός παράγοντας είναι βεβαίως η επιλογή των παικτών, οι οποίοι πόρρω απέχουν από τους «αστέρες» του τίτλου. Από πού κι ως πού χλωμές τηλεπερσόνες, οι περισσότερες με εμφανή ημερομηνία λήξεως, όπως η Ελενα Παπαβασιλείου, η Λάουρα Νάργες, η Νικολέττα Ράλλη, ο Σπύρος Σούλης, ο Γιάννης Αϊβάζης πλασάρονται ως η αφρόκρεμα της showbiz; Υπήρξε ποτέ σταρ η Βάνα Μπάρμπα των βιντεοταινιών και των αποτυχημένων θεατρικών προσπαθειών; Εκτός κλίματος και η μπουζουκοπαρέα των Γιώργου Τσαλίκη, Μαριάντας Πιερίδη, Ηλία Βρεττού και Κέλλυς Κελεκίδου οι οποίοι, παρ' ότι εξπέρ του τσιφτετελιού, καλούνται να επιστρατεύσουν την κλάση που δεν έχουν για τις ανάγκες των βιεννέζικων βαλς με τραγελαφικά αποτελέσματα.
Πέρα όμως από την ατυχή επιλογή των παικτών, εκείνο που κυρίως δεν αφήνει το παιχνίδι να ξετυλίξει τον ψυχαγωγικό χαρακτήρα του είναι η σοβαροφάνεια της κριτικής επιτροπής. Με τους επαγγελματίες Γκαλένα Βελίκοβα - Φωκά Ευαγγελινό να κρίνουν σαν να κάνουν οντισιόν για να προσλάβουν χορευτές, τον Αλέξη Κωστάλα αυστηρό όπως όταν αναμετέδιδε επαγγελματικά τουρνουά χορού στον πάγο, την Κάτια Δανδουλάκη εμφανώς αμήχανη να προσπαθεί και αυτή με την αυστηρή βαθμολογία της να δώσει στην παρουσία της ειδικό βάρος και με τον (πιο αδαή από όλους) Γιάννη Λάτσιο να επιχειρεί να δείξει με την... ηγετική εμφάνισή του ότι παραμένει ένα από τα αφεντικά του ANT1. Αυτοί οι πέντε... σοφοί δίνουν τη γραμμή αποστερώντας το σόου από τη χαρά και την ανεμελιά που θα έπρεπε να έχει, τη στιγμή που δεν μπορεί να έχει πραγματικούς σταρ που επιπλέον χορεύουν όπως γίνεται με αντίστοιχα σόου του εξωτερικού.
«Παραφωνία» στην επιβεβλημένη παγερότητα η Βάσια Τριφύλλη που γνωρίζοντας (σε αντίθεση με άλλους συμμετέχοντες) ότι «δεν το έχει», εμφανίζεται με αυτοσαρκαστική διάθεση. Μακάρι να την είχαν μιμηθεί και οι υπόλοιποι, τότε ίσως και να ψιλοδιασκεδάζαμε. (Κάτι ακόμη: ας θυμίσει κάποιος στη Ζέτα Μακρυπούλια και στους στυλίστες της ότι δεν είναι η μετενσάρκωση της Γκρέις Κέλι στον ετήσιο χορό του Πριγκιπάτου του Μονακό, μια παρουσιάστρια στη χρεοκοπημένη Ψωροκώσταινα είναι.)" έγραψε χαρακτηριστικά στο vima!

ΣΙΣΣΥ ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ Τι λέει για τον Χρήστο Φερεντίνο και το "Πρωϊνό ΑΝΤ1"

Καλεσμένη στο "Πρωινό mou" ήταν την Τετάρτη η Σίσσυ Χριστίδου.
Η περσινή "αντίπαλος" του Γιώργου και της Φαίης κάθισε αναπαυτικά στην πολυθρόνα και μίλησε για τον Χρήστο Φερεντίνο και το "Πρωινό ΑΝΤ1".
"Δε ρίχνω την ευθύνη στο Χρήστο για το "Πρωινό ΑΝΤ1. Μπορεί να μην υπήρχε χημεία ή αυτή να μην πέρασε στον κόσμο", είπε αρχικά η παρουσιάστρια και συμπλήρωσε: "Στηρίζαμε ο ένας τον άλλον και ψάχναμε μαζί για καινούργια πράγματα.
Ήταν ένας άνθρωπος με τον οποίο περνούσα καλά τόσο εντός πλατό όσο και εκτός. Απλά τα ενδιαφέροντα μας ήταν διαφορετικά και αν κάναμε εκπομπές ο καθένας μόνος του θα ήταν τελείως διαφορετικές", δήλωσε η Σίσσυ Χρηστίδου.
Δείτε το βίντεο:

Η σπόντα της Μοιραράκη στην Ελένη Μενεγάκη για τον φαντάρο Ματέο

Η Ελένη Μενεγάκη σήμερα ένιωσε αρκετά αμήχανα στην εκπομπή της μετά από έναν σχολιασμό της καλεσμένης της, Δέσποινας Μοιραράκη.
Όλα ξεκίνησαν όταν η παρουσιάστρια ρώτησε την ιέρεια των χαλιών πού της αρέσει να πηγαίνει κοντινά ταξίδια με τον σύζυγό της στην Ελλάδα. Εκείνη της απάντησε: «Η Κόρινθος, επάνω στην Τρίπολη. Έχεις πάει;». Αφήνοντας υπονοούμενο καθώς εκεί υπηρετεί τη θητεία του ο Ματέο Παντζόπουλος. Η Ελένη Μενεγάκη ακούγοντας Τρίπολη ένιωσε άβολα και την πήρε να πάνε να ακούσουν τα ζώδια χωρίς να θέλει να σχολιάσει κάτι. Η σπόντα της Δέσποινας Μοιραράκη έκανε την Ελένη κατακόκκινη ασορτί με το φόρεμά της. Δείτε το στιγμιότυπο:

ΝΑΝΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ "Το πρόβλημα της υγείας μου δεν με αφήνει να δουλέψω"

Η Νανά Καραγιάννη εδώ και αρκετό καιρό δίνει τη προσωπική της μάχη για να ξεπεράσει το πρόβλημά της υγεία της. Η ίδια είναι αισιόδοξη και καθημερινά καταβάλει προσπάθεια για να σταθεί και πάλι στα πόδια της.
Ο γιατρός της, την παρακολουθεί τακτικά και με την καθοδήγησή του, ακολουθεί μία ειδική θεραπεία που τη γεμίζει αισιοδοξία. Η κατάστασή της φαίνεται να βελτιώνεται σταδιακά. Πώς αντιμετωπίζει όμως η ίδια το γεγονός ότι δεν μπορεί να εργασθεί; Πώς τις συμπεριφέρονται οι γύρω της;
"Υπήρχαν περιπτώσεις που το θέμα της υγείας μου πιθανόν να χρησιμοποιήθηκε ως δικαιολογία, γεγονός που θεωρώ ανέντιμο γιατί είναι πολύ πιο απλό και ειλικρινές να πεις σε κάποιον ότι δεν τον θέλεις ή δεν τον χρειάζεσαι", δήλωσε στο περιοδικό Χάι.
Σύμφωνα με την ίδια, πλέον είναι σε θέση να εργασθεί και να έχει μία φυσιολογική ζωή:
"Ο γιατρός μου, μου έδωσε έγγραφο το οποίο δηλώνει ότι είμαι πια σε θέση να εργασθώ κανονικότατα, συνεχίζοντας κανονικά φυσικά την θεραπεία μου για όσο χρειαστεί αφού η κατάσταση μου παρουσιάζει σταθερά βελτίωση".
Ο γιατρός της, βλέποντας πόσο δυνατή είναι , της πρότεινε να έχει συμβουλευτικό ρόλο σε παρόμοιες περιπτώσεις κοριτσιών. Τί λέει η ίδια για αυτήν την πρόταση;
"Όταν μου ζήτησε να είμαι δίπλα του σε ανάλογες περιπτώσεις κοριτσιών έχοντας συμβουλευτικό ρόλο πραγματικά με συγκλόνισε. Μακάρι να με αξιώσει ο Θεός να βοηθήσω έστω και ένα κορίτσι που βασανίζεται".

Έκαναν ληστεία για να πληρώσουν 5 εκατ. δραχμές στον… Πανταζή!

Συνέβη και αυτό!
Ο Λευτέρης Πανταζής ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου και μίλησε για τις «ζημιές» που γινόντουσαν τις παλιές καλές εποχές στα μπουζούκια από τους Έλληνες. Ανέφερε ένα πολύ περίεργο περιστατικό που συνέβη πριν από χρόνια. Μια παρέα πήγε να διασκεδάσει στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδούσε και ούτε λίγο ούτε πολύ κάνανε «ζημιά» πέντε εκατομμύρια δραχμές. Κάποια στιγμή οι δυο έφυγαν, πήγανε σε ένα σπίτι στην περιοχή κάνανε ληστεία και γυρίσανε για να… πληρώσουνε τον λογαριασμό!



ΑΝΙΣΤΟΝ - ΘΕΡΟ Πάρτι αρραβώνων πριν από το γάμο!

Έχουν περάσει τέσσερις μήνες από τη στιγμή που η Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) είπε το ναι στον αγαπημένο της Τζάστιν Θερού (Justin Theroux) και έκτοτε δεν βγάζει από το δάχτυλό της το πανάκριβο διαμαντένιο δαχτυλίδι! Τότε, είχαν γιορτάσει τα ευχάριστα νέα μόνο οι δυο τους!
Έτσι, την περασμένη Κυριακή διοργάνωσαν ένα λιτό πάρτι αρραβώνων για να γιορτάσουν τη χαρά τους με τους καλούς τους φίλους! Δείτε ποιοι σταρ του Χόλιγουντ τίμησαν με την παρουσία τους το ευτυχισμένο ζευγάρι.
Κι αν ο γάμος της Τζένιφερ ήταν μέσα στη χλιδή, αν κρίνουμε από το πάρτι αρραβώνων δεν αναμένεται το ίδιο και για τον επικείμενο γάμο της με τον αγαπημένο της Τζάστιν.
Από το ντύσιμο των καλεσμένων της φάνηκε πως η βραδιά ήταν πολύ χαλαρή και δεν υπήρχε ουδεμία επισημότητα. Λες και πήγαιναν για καφέ και όχι σε πάρτι αρραβώνων!
Ο φωτογραφικός φακός αποθανάτισε την Έλεν ντε Τζένερις (Ellen DeGeneres) με τη σύζυγό της, Πόρσια ντε Ρόσι (Portia de Rossi), τη Ντέμι Μουρ (Demi Moore), τον Τόμπι Μαγκουάιρ (Tobey Maguire) και τον Μπεν Στίλερ (Ben Stiler).
Enhanced by Zemanta

Μαίρη Συνατσάκη: «Με τον Μύρωνα απολαμβάνουμε να μοιραζόμαστε μουσικές εμπειρίες»

Ένα ταξίδι στο Λονδίνο έκαναν πρόσφατα η Μαίρη Συνατσάκη και ο Μύρωνας Στρατής.
Το ζευγάρι μαζί με τους Θέμη Γεωργαντά και Θοδωρή Μαραντίνη βρέθηκε στην Ο2 Arena του Λονδίνου για  να παρακολουθήσει από κοντά την μεγάλη συναυλία του Robbie Williams. «Το διασκεδάσαμε πολύ. Ο Θέμης Γεωργαντάς είναι «ειδικός» στο να βρίσκει εισιτήρια, μας οργανώνει… Ο Θοδωρής Μαραντίνης νομίζω είναι ο μεγαλύτερος φαν του Robbie Williams και τέλος με τον Μύρωνα απολαμβάνουμε να  μοιραζόμαστε τέτοιου είδους μουσικές εμπειρίες» τόνισε με δηλώσεις της στο ΕΓΩ.
Enhanced by Zemanta

GANGNAM STYLE Η... μανία που έχει κατακτήσει ολόκληρο τον κόσμο!

Η... μανία που έχει κατακτήσει ολόκληρο τον κόσμο ακούει στο όνομα "Gangnam style"!
Διακόσια άτομα ντυμένα Άγιοι Βασίληδες φωτογραφίζονται και χορεύουν τον... ύμνο του 2012.
Το γεγονός καταγράφηκε στην Σεούλ,  που βέβαια δεν είναι η μοναδική περίπτωση που έχει χτυπήσει η "ψύχωση"...
Ακόμα και στις φυλακές των Φιλιππίνων οι έγκλειστοι δεν παρέλειψαν να λικνιστούν στους ρυθμούς του, όπως και οι επιβάτες ενός πολεμικού πλοίου στην Αυστραλία!
Δείτε τα βίντεο...

Enhanced by Zemanta

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...